anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! A fost un caz la mine in cartier.Fiica(7-8 ani) unei prietene de familie a unei colege a disparut si au gasit-o moarta pe un camp cu organele interne lipsa si cu banii de inmormantare in buzunar.Ma jur ca am crezut ca glumeste, apoi am auzit ca in mai tot cartieru se vorbeste despre asta si despre o duba neagra fara numar care bantuie si prin zona in care stau eu.
Nu stiu ce sa cred, am o sora mai mica si incepe sa mi se faca pielea de gaina... Ce sa fac sa-mi scot tampenia asta din cap? De doua zile o tin inchisa in casa, nici afara la joaca n'o mai las... eu nu cred ca chiar exista asemenea dementi, dar. totusi, nici nu pot fi sigura ca nu exista.

Oare ce fac cu organele alea? Eu am auzit ca le duc la spital pentru transplanturi. Din moment ce vor sa salveze viata cuiva, de ce trebuie sa o ia pe a altuia?

Voi ati crede in tampenia asta? Eu nu stiu ce sa cred...

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Buna! Se pare ca cine a inceput cu toata povestea asta de se aude prin toata tara e un mare fan al filmului "Ambulanta".De aceea nu e bine sa te uiti la filme horror...

3 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Ai vazut tu acest lucru? Ce-i dacă toată lumea vorbeşte despre asta? Şi despre Justin Bieber se spune că-i gay, dar nu e. Ăsta e doar un exemplu.
Eu nu cred în aşa ecva, până nu văd cu ochii mei.
Despre sora ta. Eu zic că este bine să fii atentă, dar nici chiar exagerat.

| a1doru a răspuns:

La o vecina de-a mea i-a disparut rata din curte si a gasit-o dupa 3 zile moarta,pe camp, tot asa, cu organele interne lipsa si cu bani pentru inmormantare sub aripa.cica i-au luat organele ca sa faca ciorba cu ele.rolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne, nici nu pot sa-mi imaginez chestia asta. Esti norocoasa ca nu ai fost tu sau altcineva. Dar e pacat si de fetita aiacrying!