anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help me va rog! Am nevoie de niste mesaje de multumire pentru niste profesori de liceu [ pana maine caci fac niste diplome].si nu gasesc nimicsad sau un mic discurs pe tema asta... poate fi un text haios, nu conteaza! Mulumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| nolimits a răspuns:

Neaparat un mesaj? eu cred ca daca te duci la profesor si sa-i multumesti personal pentru orice ajutor poate cu o floare( un bobocel )ar fi mai bine decat orice fragment copiat de oriunde... sa pari cat mai sincera... mult noroc

5 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Eu cred ca ar fi multumiti si cu doua cuvinte numai sa fie ale tale

| Princessee a răspuns:

Cred ca cel maai bun mesaj ar fi sa compui tu unul. Profesorii tai isi vor da seama de asta si vor aprecia mult mai mult gestul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu stiu ca intotdeauna ce e creatie proprie e mult mai frumos. dar credeti`ma ca am compus deja pana acum 20 de texte pentru diplome pentru colegihappy...si sunt in pana de idei rau de tot si in seara asta am banchetul si va fi o seara foarte speciala caci le-am pregatit ceva frumos la toti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am facut niste diplome personalizate...sunt deja creatia proprie oricum happy plus ca am compus pana acum 20 de texte pentru colegii mei...si nu mai am inspiratie! crying dar imi vine mie o idee pana diseara, ca nu las eu treaba neterminatabig grin caci diseara le voi oferi...la banchet... sper sa le placa oricum :X