| Floryn9 a întrebat:

Hey, am vorbit in seara asta cu tata si-a zis ca nu-si mai gaseste camera web la laptop-ul lui (are Windows 7 Home Premium), unde poate fi, a zis ca inainte de a-i reinstala windows-ul il gasea dar acum nu-l mai gaseste, cateva sugestii?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate intra pe site-ul fabricantului si sa caute driverul webcamului

| Floryn9 explică (pentru mgtow):

Pai de unde sa stie ce fel de camera are? El o are incorporata...

| mgtow a răspuns (pentru Floryn9):

O detecteaza fabricantul prin internet si va afisa driverul necesar, dupa ce baga modelu leptopului o sa-i zica sa instaleze un programel apoi va detecta driverul

| Osirius a răspuns (pentru mgtow):

"Progrămărelu" lu' peşte te umple de spam. Iţi iei frumos driveru' şi îl instalezi tu cu singur.

| mgtow a răspuns (pentru Osirius):

Nu stii la ce ma refer, e relationat cu fabricantul, HP imi furnizeaza toate driverele cand reinstalez windowsul si nu e spam, asa si lui desteptarea ma ca tehnologia avanseaza si lasati engleza in trecut pentru ca exista limba romana inclusiv in windows.

| Floryn9 explică (pentru mgtow):

Pai si de unde pot sa iau programul/link-ul de unde sa scriu cum se cheama laptop-ul si dupa sa downloadez driverul pentru cam web? Mi-l dai?

| mgtow a răspuns (pentru Floryn9):

Trebuie sa te descurci cauta fabricantu in google la care apartine laptopul si in situ lui scoti driverul necesar

| Osirius a răspuns:

Pai camera aia web are si ea un driver...l-ai mai reinstalat si pe ala dupa ce ai reinstalat windows-u'?

| Floryn9 explică (pentru Osirius):

Dar el are camera din laptop, adica e incorporata...