Sigur ca am chef de vorba
Cand nu am eu?
Si.cum sa nu mai vrei sa traiesti?
Tu te`ai gandit vreodata cati oameni ar vrea sa fie in locul tau? Sanatosi? Frumosi? Sa poata sa traiasca linistiti? Nici sa nu te gandesti:-X
Maya, ce ai patit?Sp ce ai si noi te ajutam cu placere.
Nu mai fi suparata ca nu ai de ce.Viata e frumoasa
Capul sus
¨Hai mái, mai stai cu noi...si aici ce dracu faci¨?!
Drum bun spre Iad cichita.cand ajungi acolo sa-i trimiti salutari din partea mea aluia mare si rosu. Spune-i ca pe noi nu o sa ne vada niciodata
Sa nu mai vrei sa traiesti? De ce: esti frumoasa, ai alaturi de tine un baiat dragut, care-ar fi motivul
Haida ma... ce e dp tine ...capu sus si mergi mai departe nu e pacat de tinereata ta
Ia pune man asi apuk-te sa raspunzi p aici l intrebari ca sa vezi k lumea are nevoie de tine!
pup
Nu te mai vaita atata...nu stiu ce se intampla cu voi tinerii, cu tine in special acum, cum zboara o musca prea jos si te-a atins cum vrei sa nu mai traiesti...smecherie..."maya" nu mai vrea sa traiasca cu tipul din poza si stie cum sa ii comunice... te ajut eu..."Bai, misca-ti fundul de langa asa o frumusete ca nu-i de nasul tau...nu vezi ca nu mai vrea sa traiasca cu tine?"... e bine?
Buna!
De ce esti suparata? Oricare ar fi motivul trebuie sa treci peste ...plangi 5 min apoi ridici capul si mergi mai departe.In viata intalnim si momente grele, neplacute dar si momente frumoase, placute, minunate.
Be happy :*
Maya. chestiile astea eu personal UrAsC sa le aud." nu mai vreau sa traiesc".
inseamna ca trebuie sa ai niste probleme extra super foarte mega mari.
care totusi. pot fi rezolvate daca ai vointa!
nu mai gandii asa. Dumnezeu ti-a dat sufletul. corpul. viata.
si doar El poate sa iti ia! Toti trecem prin rele maya. de-ti zic si eu cate am patit. dar nu sunt aici ca sa ma plang. pentru cu ajutorul lui Dumnezeu si prin vointa treci prin toate.
Bafta
1 nu mai fi suparata, viata e asa de frumoasa, mai ales cand ai probleme...atunci trebuie sa inveti sa o pretuiesti cel mai mult, pentru ca iti dai seama ca ar putea fi si mai rau si te multumesti cu ce ai...eu unul asa gandesc...
2 ma inscriu si eu pe lista celor care au chef de vorba...iti las numarul de telefon?
Hai, vorbim despre ce vrei tu.Cum sa nu mai traiesti? Ai vazut ce zi frumoasa e afara? :D Ai toata viata in fata, lasa gandurile astea pentru bosorogi. Dupa fiecare furtuna, iese soarele.
Uite si un cantec frumos http://www.youtube.com/watch?v=cqksjgMg5GE
Eu zic sa nu mai vrei sa traiesti din cauza ta, cand tu te-ai dezamagit pe tine insati si nu pentru ca un "el" te-a dezamagit sau nu mai e al tau, sub o forma sau alta! Nu fi bleguta! Fii desteapta, esti frumoasa si sensibila, vei gasi pe cineva potrivit!
Si nu uita, chiar e prea cald sa mori!