| aLina_8828 a întrebat:

Hey buna!
as vrea sa va cer o parere... mie imi place de un baiat care e tot din iasi numai ca are 16 ani. iar eu 13:$
cred ca il plac...desi nu am vazut nici o poza cu el vreodata. este foarte amuzant, pe mess ma face sa rad mereu, e glumetz si ff de treaba. vorbim foarte mult pe mess. este tot din iasi ca mine. a vrut mai demult sa ne intalnim la carusel deoarece ii place foarte mult. pentru un baiat de 16 ani ii place sa-si traiasca viata la maxim exact ca un copil mai mic. il cunosc de pe un joc (metin2 ro) a avut lvl 72. deci va dati seama cei care ati jucat ca nu este orice copil. adica nu asta conteaza acum. niciodata cred ca nu mi-a pus emoticoane din acelea de ex ":*" ":X". cred ca nu a avut o prietena vreodata. oricum. imi place la el si faptul ca atunci cand incepem sa vorbim, niciodata na zis sal cf sau ceva de genulaughing cum se incepe. in modul plictisitor de te-ai saturat de banalul Sal cfchatterbox. deci dupa parerea voastra ar trebui sa ii zic ceva ca il plac? [vam zis ca e foarte hazliu, si cred ca ar pune "laughing"] app cand vb cu o pers, la inceput nu vb decat daca stie cine e. deci ar trebui sa-i zic ceva ca il plac? sau mai bine sa ramanem prieteni? app eu am 13 ani. la toamna va fi caruselul si atunci sigur o sa ma intalnesc cu el pentru ca el merge in fiecare zi, si vreau sa merg si eubig grin chiar mi-a zis o data sa vin. app il stiu de vreo 4 lunibig grin deci. ce credeti?

Răspuns Câştigător
| adelinee a răspuns:

Mai intai ar trebui sa vezi ce fel de persoana este si in realitate inainte sa ii spui ca il placi poate tie iti place doar personalitatea lui nu si cum arata. Daca nu ai vazut niciodata poze cu el nu poti fi sigura ca il placi poate sa fie doar un "moft" de al tau. Nu ii spune ca il placi inainte sa te asiguri ca este adevarat acest lucru. Poate in ziua cand il vezi in realitate nu o sa iti mai placa asa de mult atunci ce o sa ii spui? Nu o sa poti sa lasi totul balta pentru ca isi va da seama ca de fapt nu il placi deloc.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiu si eu cred ca trebuie sa il vezi prima data in realitate sa il intrebi daca a avut prietena eu zic sa pui pe cineva sa il urmareasca sa vada daca e bun sau daca are prietena sau nah asculta'ti sufletul... sper sa iasa cevabig grin...