| justme_2041 a întrebat:

Hey buna! ce se intampla cu hannah montana, isi dezvaluie secretul? plizz
funda:X

Răspuns Câştigător
| emaalexandra97 a răspuns:

Da, in episoadele noi care vor fi luni pe 1 noiembrie, hannah isi va dezvalui secretul, am vazut filmul :d

10 răspunsuri:
| MICHAel a răspuns:

Voi chiar nu aveti alceva de facut decat asta? cui ii pasa e doar o prostie de desen animat sau ce mai e! laughing) imi vine sa si rad.
Crezi ca stie cineva avand in vedere ca nici nu a fost difuzat ( cred) du-te fato la scoala si lasa desenele animate

| DragonFLoW a răspuns:

Exact michael, sa zicem sa u "just me" esti un fan adevarat hannah montana, un fan trebuie sa aiba anumite calitati, ascestea variaza in functie de ce iti place tie. Sa luam in felul urmator, iti place hannah monta pentru : { si aici enumeri calitatile serialului, felul in care te distreaza, te face sa te simti { } orice apreziezi, felul in care a fost facut filmul }
Si ca fan adevarat care dispune de internet, nu cred ca esti incapabila sa gasesti toate episoadele si filmele released cu hannah montana, internetul e plin de asa ceva profita de acest lucru. Hannah montana este dublat in romana, serialul original este in engleza (sau american english, nu cred ca e BrEn ) invata engleza, incat sa intelegi ce se vorbeste macar si abia apoi O SA AFLI DACA ISHI DEZVALUIE INDENTITATEA.

Stii cei ala spoiler? presupun ca nu, dar orice raspuns cu legatura la urmatoarele serii care vor fi difuzate la noi in tara din hannah montana reprezinta un spoiler, ca urmare n-ar trebui sa citesti raspunsurile date de utilizatori la aceasta intrebare... Rabdarea e o virtute, se pare ca inca trebuie sa practici aceasta virtute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am vazut cand asi dezvaluie secretul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot cosmina e... miley scre? sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu multumesc nu vreau sa am prpbleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-un episod hana si-a dat peruca jos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sil dezvaluie aveti cumva id lui maily id meu andreea ibizuca 2010

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e miley sa scrie ea daca nu nu vreti sa stiti cine sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea si la dezvaluit intr-un film, dar tot hannah a ramas pentru. ca oamenii iau pastrat secretul