| R9kitty a întrebat:

Hey! Care a fost cea mai penibila intrebare pe care ati citit-o pe acest site?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

"Am date cu Bloody Mary, tonight.Cum sa imi fac freza? Pe stanga sau pe dreapta? Daca ii place de mine ma ia in Iad? Daca da care e temperatura medie in Iad?thinking"Si altele din saga:"Morr daaa plictisss tataaa"tongue

| Malvina24 a răspuns:

Sunt multe dar depinde de cine sunt puse, nu v-ati gandit ca pe acest site sunt si copii care pun intrebari! Poate noua ni se par stupide dar poate pentru ei nu sunt! Am vazut intrebari mii si mii care cer id-ul lui Hannah sau altii-nu intelege nimeni ca o vedeta nu ar da un id la fani-dar asta e! alta intrebare era adresata de o domnisoara care pretindea ca ea este o sirena(ca cele din hi2O sunt copii cu imaginatie si noi le distrugem visele spunandu-le ''ce intrebare stupida ai pus''Intrebarile sunt diverse, nu imi plac cei care pun intrebari la alte categorii de cat ar trebui dar cel mai mult si cel mai mult nu imi plac intrebarile de genul ''da si tu un vot aici'' credeti-ma ca nu e bine! Nu pentru asta a fost creeat TPU! Cu totii avem nevoie de ajutor si pentru asta postam aici o intrebare dar mai intai trebuie sa ne si gandim macar 2 minute la ea! Intrebarile penibile primesc raspunsuri penibile! Altii pun intrebari de sanatate la trivia/amuzante eu ce sa cred? saula educatie si cultura generala intrebam despre sex! vi se pare normal? Mie una nu! Tot ce stiu unii e sa acorde stupit/nefolositor sa injure si sa se certe! Dar ma bucur ca am intalnit si oameni minunati aici care m-au ajutat, mi-au fost alaturi, m-au sustinut cand am avut nevoie! Le multumesc si vreau sa ramana cat mai mult timp pe TPU cei care au chef de cearta le recomand sa mai taca o vreme! Acum faceti ce stiti voi mai bine-sariti cu stupid!

| User a răspuns:

Daca ma masturbez gandindu-ma ca o la la lawhistling pe Hannah Montana, va ramane insarcinata? Si daca da, va fi baietel sau fetita?

| elena a răspuns:

Oho! Crezi ca a fost numai una? Daca te uiti putin la fiecare categorie ai sa gasesti o multime...incerc sa le trec cu vederea.

| Brotacel a răspuns:

Buna!

http://www.tpu.ro/......sp-urgent/ asta...

Pa, pa.

| lovegirl15 a răspuns:

Spunea unu cica:,, Unde au fetele par negru si cret?''laughing

| RezroL(̾●̮̮̃̾•̃̾) a răspuns:

Pai am citit eu odata una cica; buna stiati ca eu sunt Selena Gomez
? laughing