Pai intru in a7'a![]()
Dar am facut multe![]()
Eram in a 6'a si era iarna.nu eram atenta la ora de dirigentie...Ma gandeamla un baiat care imi povestise o faza.ma rog ceva de genu ca si el era la scola si numa vine profa la el la banca si ca nu stiu ce il intreba.si el o zis cartofi muratzi
. Deodata Diriga vazand ca's cu nasu p sus.imi zice mie :" La ce te gandesti?". Si eu cum imi aminteam faza aia cu cartofi murtazi numa deodata zic..."Cartofi muratzi". Toata clasa o inceput sa rada.chiar si Drigia
. in pauza imi ziceau mie colegi:"Te gandesti la cartofi murtazi?"
)
Next:
Eram tot in a6'a si era iarna, trecea greu timpu...Si aveam ora de fizica.Trebuia sa dam test
. Asa ca eu si colegii ne.am hotart sa fugim. da nu direct asa,. noi copii cumintzi, am asteptat. o pe profa, am salutato prietenos, profa o inceput sa scrie pe tabla.si o prietena [ca sa deschida usa][ca e usa de termopan se aude cand o deschizi], deci o prietena de-a mea i-a spus profei ca nu mai poate de cald.profa o zis sa mai dea din haine jos, asa o facut, dupa 3 min.Profa mi clad rau.deschide ea ferestrele. dupa 3 min.Profa mi clad! Pro ii zise sa mai dea haine de pe ea. zis si facut.mai ave un tricou pe ea.si incepe sa zica.Profa mi cald. zice profa da hainele de pe tine jos ma fata ca ma innebunesti.Si zice ea, haide. ti doamna profesoara, vrti sa stau in sutien? deschideti si dv usa, zis si facut o deschis usa.Era pe la al 5'lea enunt si o ramas fara creta. avea o debara si s-a dus acolo sa ia.noi hopsa repede am plecat pe usa, uni au sarit gemu/gardu ce o apucat fiecare, si dusi am fost
)Eee na a doua zi am luat un 4. da ma kk in el ca nu. mi stica media![]()
Next
Eram logic la sc.in ora de romana pe la jumate asa' si era iarna logic...si prietena mea buna vroia la toaleta, dar ne certasem rau de tot diriga cum stia ca suntem bune prietene m-a trimis pe mine cu ea.eu nu am vrut sa merg da am zis lasa ca ma razbun.am ajuns la toaleta, am incuiat. o acolo si am plecat inapoi in clasa. Dririca uimita mo int undei.si zic eu cu capu in jos si cu un accent din ala.de tristete zis eu:. A fugit.ma obligat si pe mine, dar eu am reusit sa fug din calea ei si am venit cat am putut de repede
A doua zii.io zis Dirigai ce so int.Si diriga mi-a zis ca daca mai fac odata asa imi scade 2 puncte la purtate![]()
Next
Eram in a 5'a si diriga o plecat la Wc
Eu si ink cativa ne.am pus 10 la fiecare
cand diriga o venit nu o zic nimic![]()
Next
Eram la ora de engleza si profa o chemat un baiat la tabla eu stand in prima banca, si trecand pe langa mine.i.am dat pantalonii jos![]()
Next
Urma sa avem ora de tech.si profa ne duce la calculatoare.si cum lectiile erau plicti 3 copii am mers acolo[si eu] si restul s.au ascuns.Vine profa.se uita merge la catedra si observa ca eu vreau sa plec zice ea mie "ce faci domnisoara. zic eu.Doamna profesoara? chiar cu 3 copii? si am trantit usa si am plecat.m.am intalnit afara cu toti ai am mers in parca
.
Pfff, si nenumarate, daca vrei iti trim un mesaj.ma doare mana sa mai scriu
Bună!
Eram in clasa a 7 a şi cum ne placea sa aruncam cu laptele si cornul prin clasa. a dat unu si a nimeit in tabla.
L-am luat si l-am pus pe"cutia "aceea de la aierul conditionat. Şi cum era spart. curgea picaturi in capul directoarei care era afară
)
Pai anul trecut avusesem o profa de muzica batrana.
Care mereu ne injura si chestii
Dadea note mici![]()
Si ce`am zis noi. ce sa-i facem:->
Am luat buretele jos de pe scaunul de la catedra si era rupt lemnul. si un cui putin iesit in afara.
Cand a venit profa, s`a asezat pe scaun... a stat cat a stat si cand s`a ridicat i s`au rupt pantalonii intre craci
Sa vezi cum se tinea cu mana
))
Apoi in alta zi s`a bagat un coleg sub catedra. iar cand a venit profu de istorie si s`a asezat, l-a prins de picior
Iar profei de chimie i-am pus pioneze si cand s`a pus pe scaunn x_X
Aa si baietii au luat un panou din clasa si l`au agatat pana la etaju` unu la un invatator.si tot dadeau cu el in geam
Si s`a dus acel om la directoare x_X
In unele ore se ascundeau cativa elevi in dulapul din clasa
![]()
Si profesorii nu`si dadeau seama.
Spuneam ca` mergem sa ne luam ceva de acolo deshideam putin ca` sa primeasca aer si veneam inapoi in banca![]()
Ahh:]
Si in clasa a 5-a, inainte de ora de franca s`a asezat un coleg la catedra.intra profa si zice ce cauti aici?
Da la el."Sunt profesor de sexologie"
Si ne-a dat la toti test![]()
Am luat intre 1-3 da nu le-a trecut in catalog x_x
Nu stiu daca e o nebunie dar e destul de amuzant
aveam ora de mate(cu diriga) si vb cu pe hol cu o pr. despre un baiat de care eram indragostita si cand diriga trece pe acolo eu zic''fata n-am dormit toata nopte... si ea zice fata da tie chiar iti place de asta si eu si da tu e asa de frumy'' si apoi o vad eu pe diriga pe langa noi si ne caram repede in clasa. iar cand intra si ea in clasa ma scoate la tabla sa vada daca am invatat
si eu n-am stiut sa fac ex... si azic pai daca nu dormi noapte![]()
m-am inrosit toata
Eu intr`a8-a la orele de engleza vorbeam despre sex cu colegii (profu fiind cam afemeiat) si el se excita cumva.ne scotea la tabla si se uita ff insistent la fundu nostru
ceilalti radeau in bank si`l intrebau "e buna aa?
"
. si cand incepea toata clasa sa rada de el
penibil (pentru el).
... sau o faza cu profu d ist
) ma enervase la culme ( nu ma suporta deloc) si il barfeam cu colegii
si nu stiu cum deodata am zis tare "nu te vezi ca ai un metru si`o secunda"
) [ el fiind mic de statura
km cat mine
] se intoarce si`mi zice? "ce`ai zis?" la care eu " nimic dom`profesor, ma enerveaza colegu
[ colegu, care la randu lui e si el pitiic
].
au fost mai multe faze comice, nu le mai tin minte pe toate, oricum a8-a a fost cel mai tare:X nu o sa uit niciodata!
Am spart masina directorului cu un scaun aruncat pe geam, am legat un coleg si l-am bagat in dulap, m-am ascus intre gecile din cuier din spatele clasei la ora de dirigentie... Am intrebato pe asistenta scolii daca vrea sa faca sex cu mine,
Mam dus beat la scoala, am turnat sampon pe coridor si ma dadeam cu colegii pe burta, am spart toate oglinzile de la bai, am ramas corijent pe primul semestru in fiecare an. Intro zi am lasat geamul deschis la clasa, am fost la o vulcanizare cu niste colegi, ne-am luat cagule si am intrat in scoala, am rupt toate draperiile si jaluzelele, i-am aratat **** directorului, am injurat toate profesoarele, Mazgaleam tablele cu marker permanent, cand ma puneau profesoarele sa sterg tabla, faceam din burete o **** pe tabla in spatele lor, m-am combinat cu o profesoara foarte tanara de franceza (cls a 8-a) de chiuluri nu mai zic. m-am vopsit pe fata cu alb si negru, mi-am ridicat parul cu gel si m-am dat cu toate culorile de sprayuri cu niste prieteni si am inceput sa jucam rugby prin scoala. Si aventura continua la liceu