Este absolut normal, să fim oamenii, în anumite situații ce ne lasăm copleșiți de emoțile noastre reale!, de sentimentele noastre real, bine înțeles nu putem contesta răutatea unora este peste limita puterea noastră de oamenii normali!, de putea înțelege anumiți "oamenii" care lear fi, Adevârat lor intenție cu noi important este să rămânem fermi!, și să veghemă!, să fim precauți!, fiincă trăim într-o lume unde răutatea, dușmănia, lăcomia, invidia, bolile mintale a unora foarte grave!, nu știm ce formă! Vor putea lor asupra noastră sau ce fel de apucături vor lua, sau care le va fi intenția lor cu noi, după "mintea lor luminată"!, plină de sechele! Doamne Dumnezeule ferește! Să ajunge pe mâinile, intențiile ăstora! De se cred, ei "Dumnezei pe lumea asta"! Sânt uni cărora le place! Se hrănesc cu asta se ocupă! Tot restul vieții lor, de ai umili pe ceilalți, de ai bat jocori pe ceilalți, de ai folosi pe ceilalți pentru interesele lor fără scrupe si dezumanizări!, de ai îmbariliga și destrăma familile celor lalți oamenii! există astfel de "oamenii" ce au doar și doar Astfel de preocupați cu viața altor oamenii!
Si eu am avut, foarte multe momente în viața mea când mam simțit neputincios emoțiilor mele reale Adevârate, sentimentelor reale, Adevărate ca ori și ce om! Pe lumea asta mia tremurat vocea în anumite situații, iar în altele mam simți depășit de prostia unora, ce mau lăsat cu Adevârat, într-o stare ce foarte greu am putut înțelege de ce!, mam lămurit foarte! greu în intenția unora, fiincă am crezut cu Adevârat în acei oamenii, că nu vor avea intenția altor "oamenii" cu mine, nu mă așteptam deloc de la anumiți oamenii ce i-am considerat! foarte, enorm de importanți pentru mine, dar s-a dovedit real și Adevărat a fi cu totul da cu totul absolut altceva! cu totul altceva...
Eu cred cu Adevârat și real că toți oamenii! normali reali! ar trebuie să aibă emoții reale! Sentimente reale! fi faptul că vor să-le controleze pentru intenția lor bună! Să nu ajungă în situație jenante, penibile depășiți de unele situații este absolut normal! Cu toți vrem asta să fim stăpâni pe noi, pe alegerile noastre să rămânem fermi serioși în orice situație, de a nu ne lăsa influențați de factori exteriori, sau de unele situații cauzate cu intenția rea a unor "oamenii" ce nau ce face decât rău în acel moment de dragul prostiei lor sănt există! și momente când dea dreptul ne pierdem ca tot omul! cu firea ne mai enervă, mai spunem o vorbă greșit la nervi! adică este ok! avem scăpări nu ne putem controla 100%100% nu suntem roboți, sau programaț" să fim perfecți în toate" Nu este bine, nu este normal, nu este deloc sănătos să stai retrasă de oamenii și săi eviți, bine înțeles există și un soi de "oamenii" ce trebuie cu desăvârșire evitați! ce nau altă ocupație decât să-ți facă Dumnezeul ferește de ei! Dar în principiu trebuie să fim oamenii! să trăim normali! Nu ca indiene cu tot felul de apucături, sechele
a-și mai vrea să mai pot continua,... dar astăzi am avut o zi destul de obositoare la muncă și trebuie să dorm neapărat fiincă ieri seară n-am dormi decât foarte puțin, si astăzi a fost o zis de muncă, destul de obositoare, noapte bună.
Cand ai educatie si cunsotinte in toate domeniile ai incredere in tine, nefiindu-ti frica sa vorbesti, ori sa te faci de rusine fiindca nu stii ce sa spui.
Tremuratul ala apare din cauza fricii induse, a unor probleme mentale sau a lipsei de cunsotinte, ca sa nu fii prinsa.
Cati ani ai?
Ai probleme psihice cumva (anxietate, depresie)?
Stimată Violeta, țin să vă contrazic. Există oameni limitați intelectual care au nivelul de stimă de sine până-n tavan, crezând că știu ce vorbesc deși nu s-au informat despre subiectul respectiv. Un om inteligent, dacă nu cunoaște, tace și se informează sau dacă a greșit, își asumă și merge mai departe, iar cel limitat își dă cu părerea în necunoștință de cauză și o ține pe a lui. Cel puțin în marea majoritatea cazurilor există astfel de indivizi. Exemple de oameni cu multă încredere în ei dar fără cunoștințe, aș îndrăzni să spun că sunt persoanele publice cu mii de euro care au pierdut contactul cu realitatea, de la Cristina Ich, Alex Velea până la Andreea Bostanică.