Cel mai frumos:
eram eu cu iubitul meu pe o insula pustie stateam intinsi(binen'teles unu'n bratele celui lalat), priveam cerul plin de stele si din toate stele alea a aparut numele nostru scris pe cer, noi2 ne sarutam in truna, si eram inconjurati de o apa imensa si superba! a fost un vis de ne uitat![fundita?]
Cel mai urat stiu ca a fost cand eram urmarita peste tot de niste luip si au intrat in casa...sau ca mi-au murit cei mai buni prieteni
Cel mai frumos vis al meu a fost atunci cand nikol a invatat sa scrie...dar. a fost doar un vis. Nu se va intampla niciodata.
Pai fostul imi daduse un lantisor si l-am pus in jurnal.
Am visat ca eram la scoala si nu imi gaseam jurnalul(ciudat pentru ca eu nu mi-l duc la scoala).L-am cautat disperata peste tot, pana cand l-am vazut afara, in spatele scolii.
Erau 2 pisici pe gard si un caine, pe caine l-am alungat si pe pisici la fel.Am luat jurnalul, dar cand m-am uitat, nu mai era colierul(e de argint)si de atunci am visat ca am plans mereu!
PAM PAM PAM!
Si a da, cel mai frumos cand am visat ca am primit un beagle(un caine) si am lesinat de fericire.
Papa
P.S.: Al tau care e?
Cel mai frumos vis al meu
Ei bie nu imi amintesc exact dar cred cel mai urat e este cel in care am visat ca a murit mama uff ce groaznic a fost
.
Pai...cel mai urat vis al meu a fost ca eram intr-un submarin care era plin de serpi si eu eram in el
larysa20 întreabă: