Je? La fizica? Am avut media 10 si totusi...sunt varza:o
Nu pricep nimic, pur si simplu, la ora, stau si ma holbez la tabla si tabla la mine:d
La Olimpiada de fizica am luat 3 din 30, faza locala![]()
Ideea e ca eu urasc fizica si ea pe mine.
Tu te pricepi:d?
Tocmai am dat un test. Nimic nu stiu :-ss
Welcome to my world!
Părerea mea este că această disciplină, fizică, este destul de importantă. Adică, putem spune sincer că fizica se aseamănă foarte mult cu matematica.
La început, nu înțelegeam nimic la fizică, şi nu pentru că preda doamna rău, ci pentru că nu învățam formulele.
Dar după, am realizat că e foarte simplu. Totul ţine de calcule şi formule, precum la matematică.
Deci, da. Mă pricep la fizică.
Eu am avut media 9 pe primul semestru, dar habar nu am cum.
Nu pricep nimic, nu voi pricepe vreodată, şi sincer nici nu vreau să pricep ceva la fizică. Nu văd cu ce mă ajută în viaţă porcăriile alea de formule şi probleme. Abia aştept să fiu în clasa a 11-a când o să scap şi de fizică şi de chimie.
Eu am avut media 9 si imi place dar nu prea am invatat, totusi e o materie destul de importanta, parerea mea.
Bafta!
In clasele 5-8 am avut media 10 dar de cand am ajuns la liceu in clasa a 9 a a venit o profesoara de la care nu inteleg mai nimic, e cam batuta in cap si nu prea stie sa explice
Cu toate ca fizica este o materie foarte grea pot spune ca ma pricep.Nu o sa iti zic ce medie am avut sau alte cacaturi ca nu are rost.