Pentru ca ai un suflet bun si iti pasa de ceilalti. Esti timida pentru ca iti e teama sa nu spui ceva gresit. Daca cineva te ataca nu reactionezi pentru a nu agrava situatia. Stiu senzatia. Si eu sunt timid. Asa esti tu. In timp o sa prinzi incredere si o sa devii mai indrazneata. Totul se face treptat. Dupa cum spune si userul death e ceva normal. Esti om deci ai sentimente. Incearca sa iti faci niste prieteni adevarati. Iti va fi mai usor sa marturisesti unele lucruri unor persoane care te pot strange in brate si iti pot sterge lacrimile in momente grele. Stiu ca e greu sa iti gasesti prieteni in zilele acestea dar poti incerca. Cu siguranta sunt unii care au un suflet mai bun, chiar daca nu sunt timizi. Incearca sa vorbesti cu un adult pe care il vezi ca fiind iubitor de copii. Poate poti gasi un prieten adevarat intr-un profesor de la scoala. O persoana matura te poate ajuta mult deoarece are scoala vietii. Cauta compania celor care vor mereu sa te simti bine. Daca vezi ca cineva rade de tine si te face sa te simti prost, incearca sa il eviti. O simpla intalnire cu un astfel de om te duce cu un pas inapoi.
Pentru că ăsta este caracterul tău şi n-ai ce-i face. Poţi, cel mult, să interacţionezi mai mult cu oameni, animale, băieţi, măcar pentru a afla că şi băieţii sunt oameni. Ştiu, şi eu sunt băiat şi am aflat de curând că sunt om. E şocant. Ideea e să te obişnuieşti cu socializarea.
Poate nu ai incredere in tine, mi se intampla si mie dar ma gandesc ca ei nu sunt cu nimic mai buni decat mine si totul e ok