| MahimaPizza a întrebat:

Hi,deci stiu ca poate nu e nici locul potrivit pentru asa ceva dar caut pe cineva,mai exact pe cineva cu care pot sa ma inteleg. Vreau sa mai am pe cineva cu care pot sa discut, am un prieten (nu iubit,ok? ok)de un an si ceva dar uneori cand nu este online nu am ce face si caut pe cineva caruia sa ii placa tumblr,deviantart,reddit si alte site-uri care doar striga :,,YO,look at me! I have art here!", de asemenea si creepypasta, care e gamer si iubeste pizza, muzica, arta.animalele si nu are absolut nimic impotriva legalizarii casatoriei celor de acelasi sex. De asemenea trebuie sa fie dispus sa discute despre big-bang, existenta (sau NU) a unei divinitati, time-travel, Z-day, propria existenta...etc si daca se poate fara muzica de azi, fara Taylor, Beyonce, Justin, O.D...etc Stiu ca e cineva acolo care are interese comune.De asemenea vorbesc mult despre ce imi place si nu. So are you nerdy or socially awkward? Do you stay until like 2AM on games or internet? Then talk to me.

4 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Știi, la o primă vedere nu pari chiar bătută în cap.
Scrii destul de corect, nivelul de engleză e acceptabil, nu-ți plac chestii care-s căcat, percepi cât de cât lumea și societatea care te înconjoară.
Cunosc oameni teribil de idioți care-s înconjurați de o grămadă de alți oameni. Și ei tot teribil de idioți. Dar sunt acolo.
Deci, care-i defectul ăla major care îi îndepărtează pe oameni de tine?

| MahimaPizza explică (pentru Wøodenpints):

Nu am un defect care ii indeparteaza pe oameni, eu ma retrag deoarece nu cunosc pe nimeni in viata reala care sa nu fie acel tip tipic, incult si dezgustator de infumurati.Deci, prefer sa ma indepartez eu...

| Wøodenpints a răspuns (pentru MahimaPizza):

Asta nu e ceva tocmai rău.
Cred că orice om cu mai mult de-o duzină de neuroni preferă să stea singur decqt să fie înconjurat de idioți.

| MahimaPizza explică:

De asemenea nu ma deranjeaza deloc sa vorbim si despre anime, istorie si cultura diferitelor tari.Dar va rog fara otaku sau weeaboo, ok? Asa nu-> http://www.mixcrate.com/img/ugc/covers/1/7/17038_l.jpg?v=616201220