| Ciprian Ionut a întrebat:

Http://refresh.ro/......neogen-ro/ TPU.ro nu este iubit deloc :|. Si totusi este un loc placut...

4 răspunsuri:
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

TPU este un site, care-mi place.Gasesc raspunsuri la indoielile mele si incerc sa ajut cum pot.Neogen e o mare prostie, fara jigniri.Am avut cont acolo, insa a doua zi l-am sters pentru ca exista prea multa nesimtirewinking

| daniDeeDee a răspuns:

Putin imi pasa de parerile celorlalti.

| デイダラくん a răspuns:

Pentru noi, cei care-l iubim, este destul de iubit(pentru 33938 useri, cu conturi multiple)si asta e tot ce conteaza
...asta e un al3a post pe blogul adminului acela despre...TPU! Nu se stie daca este iubit sau nu, dar de mine este, si asta e tot ce conteaza pentru mine!
Chiar daca le intrece pe netlog si neogen, poate isi merita pozitia, nu sunt nici pro, nici contra, dar de-aici am aflat multe raspunsurihappy(asta fiind parerea mea si nedorind sa jignesc pe nimeni)winking
pa, pa!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amenintare pe naiba! Asa zisa crestere nu este decit locul de sus pentru a se prabusi spectaculos... Calitatea informatiei este slaba si 99% din mesaje sint scrise la nivel oligofrenic. Daca asa ceva se numeste " de succes ", probabil ca nu inteleg eu ceva. In tot cazul dupa cum am vazut eu aici, moderarea se face aproape in stil de cenzura comunista chiar daca moderatorii inteleg sau nu ceva din mesaj. Se sterg postari ( si nu indecente ) se modica cuvinte si expresii ( perfect legale si corecte ) dar este liber la masturbarea cu periuta de dinti ( post real ). In situatia asta si la calitatea asta poate fi o amenintare la ceva?