Poi nu mi se pare normal. dar luand pe de alta parte problema. daca s-ar face la noi o asfel de inchisoare cu siguranta 7, 5 din romania ar vrea la respectiva inchisoare.si asa ca saracii pensionari mai bine prefera sa se duca in puscarie.acolo ai tratamente in caz de te imbolnavesti, mancare buna, etc, etc.
Si in plus ce e normal in lumea asta?
Sunt convinsa ca daca ai intra la inchisoare fiind nevinovat, intr-o inchisoare din romania nu ai mai fi zis asta. Multi sunt nevinovati si ajung si sunt tratati ca niste infractori, criminali, violatori si d-astia
Inainte sa vorbiti, puneti-va in locul celor nevinovati. Pt ca legea e nedreapta. Si nu inchisoarea trebuie sa ii sperie pe oameni. Si oricum, desi ii sperie se comit din ce in ce mai multe infractiuni si crime
In loc sa faca inchisoarea aia ar fi trebuit sa mareasca salariile, sa dea medicamente nebunilor
ca sa nu fie nevoie sa se ajunga in inchisoarea aia.
aiurea.
@Carmen, pe unii oameni, carora le lipseste constiinta, inchisoarea e singurul lucru care ii mai sperie. Acum s-a dus dracu' si acela. Si daca citesti atent, inchisoarea beneficiaza si de o casa unde prizonierii sa-si cazeze peste noapte familiile venite in vizita. Se cam apropie de normal, de libertate.
Mie suncer, nu mi se pare normal. Adica vreau o vacanta gratuita, merg si sparg un magazin, primesc un an sau doi de inchisoare si mi-am rezolvat-o. Studio de inregistrari, piste de alergare, cursuri de gatit - si totul gratuit! Sau ma rog, recompensa pentru ca am spart magazinul.
Nu mi se pare normal asa ceva, puscariasi ar trebui sa le fie frica de inchisoare nu sa se duca cu drag la ea, oricum am vazut o inchisoare la tv unde oameni se bateau pe mancare lucru care nu este normal, conditile din inchisoare ar trebui sa fie nici prea bune dar nici prea rele, puscariasi ar trebui sa aiba niste conditi putin mai bune dar nici chiar asa.
Nu gandul ca mergi la inchisoare, unde traiesti ca vai de mama ta, trebuie sa te impiedice sa comiti infractiuni. Constinta ta, faptul ca nu te vei mai intoarce, pentru un timp, la viata ta.
Acolo este prezentat o camera care detine anumite conditi. Totusi, un pat, un scaun si o perdea...asa iti este familia?