| Al3xandra95 a întrebat:

Https://www.digi24.ro/......re-3488607

Deci acest faimos SixSeven e de fapt dintr-un cântec?!
Eu auzindu-l zilnic la elevii mei și întrebându-i despre ce este vorba cu acest SixSeven de care m-am săturat, pentru că ei îl tot repetau ca o mantră, iar eu le-am interzis să mai tot repete acest număr, când i-am întrebat, ei au zis că este dintr-un joc.

Și sincer, când mi-au zis că este dintr-un joc, nu știu de ce creierul meu automat a asociat numărul 67 cu 69. Și tot repetându-l elevii, deveneam paranoică crezând că e o aluzie se*uală la mijloc. Mai ales că tot repetau acest număr frenetic și într-un mod ciudat ca și când ar fi făcut aluzie la ceva. Cu atât mai mult paranoia mea creștea când mă întorceam cu spatele la tablă și elevii mei repetau ca o mantră acest 67.

Deci în final care este adevărul, de unde naiba provine acest SixSeven și de ce toți sunt disperați de a rosti acest număr?!

Să înțeleg că este doar o spălare de creiere adolescentine și a copiilor sau e ceva mai mult în spatele acestui 67?

Sper doar că nu are nicio conotație din cele la care făcea conexiune creierul meu? Ar fi bine să nu fie așa. Prefer mai degrabă să cred că e vecinul lui 66 decât vecinul lui 69.

Ar fi prea creepy să cred că elevii mei de 8 ani, se gândesc la profesorii lor mai mult decât ca la un profesor și cel mult un prieten sau o "mamă".

Întrebări similare