Din ce am înțeles eu acest "67" este o replică spusă de un puștan în timp ce se afla la un meci de baschet alături de prietenii săi. Respectiva secvență a fost preluată și postată pe Tik Tok și de atunci s-a viralizat. Este o altă memă/glumă ce va dispărea precum în cateva luni sau mai puțin de atât, precum doge de acum 15 ani sau gluma de acum doi ani cu Napoleon spunând "It's nothing what we do".
Mema de azi nu are conotații sexuale, este un alt trend viral care își va pierde din relevanță în scurt timp, și doar un mod de amuzament între copiii din nouă generație. Spală pe creier? Poate! Însă părinții ar trebui să aibă grijă că timp își petrec timpul pe dispozitive. Per total e doar o glumă amuzantă pentru unii, nonsens pentru alții, mai ales pentru cei care nu-și petrec atât de mult timp pe internet sau cei trecuți de 14 ani. Seară faină!
"Memă"?! Și asta e tot din limbajul tinerilor de astăzi?!
Dar cât legat de acest 67, mie una, nu mi se prea pare nimic amuzat. Acum că ai mai și spus de unde provine, și mai mult cred în credința mea, că oamenii sunt ușor de fraierit, manipulat, spălat pe creier.
Mema e tradusă motamo din cuvântul englezesc "meme" care înseamnă glumă. Cât despre gluma cu 67, este în regulă să nu vi se pară amuzantă, nici eu nu prea o înțeleg dar nu afectează pe nimeni. Însă eu am o nelămurire de unde vine manipularea oamenilor de la o bucată de videoclip ce se desfășura la un meci de baschet iar un spectator minor a spus "67" zâmbind și care a stârnit internetul cu postări amuzante?
Păi aia e manipularea. Unul cu influență spune orice prostia iar influența lui merge peste tot.
Adică ce vreau să spun e că probabil băiatul ăla de la meci a fost un tip influent sau poate chiar nu, căci era suficient să apare doar pe TikTok și aia a fost.
De fapt mai plauzibil e așa. Tipul de la meci era probabil un puști plin de coșuri sau un puști plin de adrenalina momentului meciului și o zis și el 67, dar TikTok o preluat totul și gata febra lui 67.
Deci manipulare.
Dacă însă băiatul era la un meci unde nimeni nu filma nimeni nu mai știa de 67.
În orice caz, poate o să spuneți că eu sunt de fapt paranoica sau nebuna sau naiba știe chiar o să credeți că eu am de fapt o minte perversă. Dar eu una nu cred că acel 67 a fost întâmplător. Oricum ar fi, e vecinul lui 66 ceea ce e oricum grav sau vecinul lui 69 și totul duce tot la paranoia mea, că nu e doar o întâmplare acest 67.