anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://www.digi24.ro/......or-3088827

Pe bune?! Pentru o discuție la clasă, care mai mult ca sigur nici nu ăsta a fost contextul exact, se merge în instanță?!
La clasă am dreptul la libera exprimare, cum și elevul are libertatea cam de a veni cu telefonul sau pistolul la școală, nu credeți?!
Am zis sarcastic pistolul, dar cam asta e realitatea în care trăim.

Ideea e că, munca mea e de a comunica, atât informații concrete, lecția de zi cu zi, cât și informații extra, idei, păreri, concluzii, concepții. Deci oricare ar fi contextul, nu e exagerat să dai în judecată un profesor care și-a exprimat liber părerile și la fel a purtat discuții libere și sincere cu elevii lui?!

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Gresit! Tu ca profesor nu ai voie sa-i inveti pe elevi ceea ce crezi tu ca e mai bine! Prerea ta o imparti cu amicii nu cu cei pe care ii educi! Tu trebuie sa ramai strict la ce zice legea si cartile din care trebuie sa predai, nu te apuci sa modifici asta ca asa crezi tu ca a fost gresit ce s-a intamplat atunci... laughing si chiar daca era gresit, asta e doar parerea ta, NU o poti impune elevilor ca asta ar fi corect! Gandeste-te daca fiecare profesor ar schimba istoria dupa cum crede el ca ar fi fost corect, lumea ar fi un haos... nimeni nu ar mai stii care este adevarul! nu degeaba sunt legile, uneori sunt rele dar de cele mai multe ori ne protejeaza de tot felul de infractori!

| Holiday a răspuns:

1. Este interzis sa faci politica in scoala
2. Promovarea miscarii legionare si a doctrinelor legionare este interzisa

Ambele se sanctioneaza dpdv legal. In concluzie, nu numai ca e posibil ca profesorul sa fie trimis in judecata, dar, dpdv legal, ar trebui sa fie obligatoriu sa se intample asta.

3. Oricum, misticismul ar trebui eliminat din scoli.

| MistarGoGu a răspuns:

Uita -te la Elon Musk care la investirea lui Trump a făcut un gest cu mana asemănător cu salutul nazist! Cu atâta comunitate evreiasca în USA sunt curios DACA pățește " Ceva "?
Sau legile impuse de evrei în tari mai " bananiere " cumpărate și conduse de ei se aplica doar pentru fraieri *( lumea de rand )?
Se ofenseaza la orice remarca sau chestie spusa contra lor! Buricii pământului!