anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://www.youtube.com/watch?v=EPHJFnob8p8
Puneti pauza la 16:44. V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa stati in fata unui stadion plin de oameni care au venit mai de peste tot doar pentru simplul motiv sa asculte cum cantati?
Videoul tine jumatate de ora, daca nu aveti ce face ati putea sa il vedeti. E muzica foarte buna, pacat ca a fost odata.

20 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Oameni buni, eu ma simt sociopat, chiar daca ma pot integra ok in grupuri cu diverse ocazii. Totusi experienta unui concert pe un stadion plin nu se compara cu mai nimic. Rammstein prin 2011 parca am fost. Sau o fi fost 12? In fine, Rammstein la Bucuresti, criminal. Probabil vreo 20-25-30k de oameni, insa miezul a fost Metallica in 1999, pe Lia Manoliu. Chit ca nu a fost chiar full atunci, terenul a fost plin, iar ca feeling, a fost efectiv ceva unic. Legat de Queen, sint trupa mea de suflet. Live Aid nu e nimic. Sa vedeti Rock in Rio.https://www.youtube.com/watch?v=tlG5ghOxJ34

| SkyPilot a răspuns:

Alte vremuri! Acum piata muzicala este mult mai fragmentata, nu mai umpli asa de usor un stadion.

| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

Ce sa mai zic de atmosfera aia. el si cu MJ parca erau magnet pentru oamenii aia. am vazut atatea videouri si cu MJ, vai de mine, doar cand isi punea manusa aia oamenii erau pe jos.nu cred ca mai e asa ceva in ziua de azi

| SkyPilot a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu erau numai ei. In '94 am vazut aici Pink Floyd. Am fost la Page/Plant cu No Quarter si voi incerca sa vad pe undeva proiectul nou al lui Led Zeppelin. Eu am mai mult decat de doua ori varsta ta, am prins alte vremuri.

| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

Cu siguranta atunci au mai fost pe langa ei, dar ma refeream in ziua de azi nu prea cred ca mai sunt multi sa poate obtina asa ceva. "Eu am mai mult decat de doua ori varsta ta, am prins alte vremuri." totusi, pe vremea lui ceasca nu puteai asculta melodii din afara parca asa ca nu ai fost foarte castigat, daca erai in America, alta era viata. ai fost la vreun concert de al lui MJ in Romania?

| SkyPilot a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru cine cauta se gaseau si pe vremea lui Ceasca. Nu purteam merge la concerte, dar altfel m-am descurcat sa am tot ce vreau.

| Wøodenpints a răspuns:

Meh, nimeni nu ajunge din anonimat în fața unui stadion să se trezească cântând.
Mai întâi începi în propriul dormitor, apoi le cânți prietenlor, prin baruri mici, bodegi, scene improvizate, după care începi cu deschiderea trupelor mai mari, și in câtiva ani vin oameni și special pentru tine să te vadă cum cânți. Dar atunci o să fii deja obișnuit cu publicul.

| Mayar a răspuns:

El nu a stat in fata unui stadion plin de atatia oameni din prima, ci treptat. Din prima ar fi greu pentru oricine, dar treptat, nu chiar.

Intr-adevar, a fost un cantaret excelent, o voce admirabila, idei, totul era la superlativ la el.

| anonim_4396 explică (pentru Mayar):

Nu cred ca a stat nimeni prima oara la atatia oameni, stai linistita. totusi, merita laudat ce a facut in timp, ca si MJ si multi altii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu as putea. Nu reusesc nici macar performanta de a avea a normal life...ce sa mai spun de viata de viata de vedeta.Sufar de anxietate, fobie sociala mai exact, daca stau prea mult pe langa oameni, mai ales in grupuri si si mai rau in grupuri largi exista posibilitatea de a trece printr-un alt atac de panica, generat in urma stresului si, mai ales, a emotiilor.
Ma rog, nu e ceva prea iesit din comun ori grav, atat timp cat imi constientizez si respect limitele.Mersi de video big grin, nu prea am ascultat eu live, dar un astfel de concert tind sa cred ca merita vizionat cap-coada.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu tine mult. zic eu ca jumate de ora e o nimica toata. dar imi plac toate melodiie de acolo, ce sa mai zic ", canta omul si o melodie al regelui rock-ului laughing. merita din plin

Ps. imi pare rau de "conditia" ta. nici pe mine nu ma prea atrag grupurile mari, nu e ca am fobie, dar totusi nu prea ma omor ca altii. stiu ca am fost in club si a trebuit sa ies (pe langa nervii facuti din alte chestii ) nu ma simteam bine cu toti oamenii aia pe acolo laughing.

Eee, n-am spus-o sa mi se dea cu pareri de rau si virgulahee hee, nu e chiar atat de rau, nu lesin sau alte balarii, nici macar nu este o problema sesizabila pentru cei din jurul meu, ma macina doar pe mine putin dar asta e.
P.s. acum am vazut si eu ce mesaj lung ti-am lasat in privat, sa nu ma injuri.

Daca ti-a ramas apa in gat sa stii de ce big grin

laughing)) ne mai auzim, cu alta ocazie, alte melodii, la revedere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"E muzica foarte buna, pacat ca a fost odata" :P

Avem muzica buna si acum. Ce tot vorbiti?

https://www.youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko

(interzis celor bolnavi cu "cardiece")

In orice caz, eu n-as prea sti ce sa fac la un concert asa mare. Nu stiu daca as merge vreodata. Pare frumos vazut din fata PC-ului. Nu stiu insa cum as rezista acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aici nu e la fel de mare, dar e ceva:

https://www.youtube.com/watch?v=4wvpdBnfiZo

Cauta pe youtube Andre Rieu are multa lume la el de fel. A facut acum cativa ani un concert nu stiu unde sa sarbatoreasca 25 de ani de nu stiu ce ( aiurea laughing stiu, dar nu imi amintesc chiar toate) are 2 ore jumate. Nemaipomenit!

Https://www.youtube.com/watch?v=ZPr1u99a3dc
uite aici. Cand ai timp sa asculti cap coada. FOarte frumos

Am avut timp altadata. Stiam. Dar nu prea imi place. E destul de criticat omuletul pentru faptul ca e mai mult un performer(violonist), inca unul simplu si comercial. Nu prea m-a impresionat vreodata, serios. Nu are ceva memorabil. E cunoscut asa de publicul larg, dar de critica nu e prea bine vazut. Adica in contextul asta al "muzicii culte" nu e vazut asa ca referinta.

Uita-te aici la un om care a murit (si si-a si dorit) de ziua de nastere a lui Mozart. Unul Friedrich Gulda, i-a fost mare fan. Uita-te la cata emotie simte el cu fiecare nota pe clape. Mai rar am vazut asa ceva si sa para AUTENTIC, si nu doar asa ca sa vada un public ce mare performer e.

https://www.youtube.com/watch?v=p_33zTtiWPA