| RainWind a întrebat:

Https://youtu.be/5zUTznGGISo?si=Vt3IysMK3qzJcqoe

Acest filmuleț este pe bune?!
Toate aceste filmulețe sunt adevărate?

Întreb în ideea dacă nu cumva și asta este o propagandă de a sectanților sau a unora care doar vor să se "joace" de a Apocalipsa.

Dar mai ales întreb dacă și alții știu de toate aceste cataclisme sau sunt doar niște fake news?!

De câteva săptămâni bune tot văd dezastre filmate și puse pe YTB pe jumătate de glob. Hai că de Europa mai aud și la știrile de la noi și dau crezare că așa e, dar pe YTB, mai ales că nici nu sunt subtitrate și nu prea înțeleg mare lucru, dar tot văd, că ba Asia, ba America e răsturnată și decimată, nu prea știu ce să mai cred.

Iar cel mai mult mă intrigă, că deși aici pe YTB apare ca și când Asia și America e măturată de pe fața pământului, Temu, magazinele chinezești de la noi, Shain și Trendyol și toate aceste branduri încă șad în picioare, concerte, filme încă sunt în curs. Iar aici îmi dă cu virgulă, de mă face să cred că tot ce văd pe YTB e fake news.

Mă gândesc că dacă ar fi fost să fie așa de dezastru cum arată pe YTB, până acum începeam deja să ne facem provizii de hrană, nu am fi mai mers toată ziua la magazin, nu am fi mai cumpărat și nici chiar vândut nimic și am fi revenit la sistemul ceaușist în care primeam mâncare și strictul necesar cu rația, nu credeți?

Nu știu ce să mai cred că e pe bune și ce nu.
Să fie semnele Apocalipsei așa cum spune la Biblie, că înainte de Final vor veni vremuri de războaie, boli necunoscute și cataclisme naturale? Să fie astea semnele?

Dar nu înțeleg de ce nimeni nu avertizează de nimic. Asta mă impacientează mai mult.

Că nimeni nu crede în Apocalipsă și zice că e Natura de vină, e ok, pricep, dar nu înțeleg de ce nu s-a dat stare de alertă și chiar poate o lege marțială dacă e așa dezastru în lume. Că dacă e așa cum arată pe YTB, Guvernul cedează, fabricile sunt pe ducă, agricultura e moartă, aproape că nici sistemul medical nu va mai avea resurse, vor fi nevoiți să se împrumute tot la vecini, mai ales dacă vorbim și de multe victime, deci în situații de astea nu ar trebui să se avertizeze măcar celelalte națiuni și societăți care încă au rămas în picioare și care încă mai au resurse să le folosească chibzuit și chiar guvernul să intervină ca să se folosească cu cap totul?

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Astfel de uragane au existat mereu in america, prin alte parti nu stiu sigur dar in america a existat mereu de cand e lumea, asa este clima de acolo, de aceea in acele zone cu risc de uragane oamenii nu-si fac case mari ci mici cu subsoluri unde sa se adaposteasca si din lemn care in 2 saptamani e recladita casa din nou si locuiesc in ea. Bine mai sunt si exceptii dar mai putine si aia au bani si case in mai multe zone!
Deci nu e apocalipsa ci asa este clima pe acolo si asa a fost mereu, ca tu acum ai aflat asta e altceva...

Întrebări similare