| hanry a întrebat:

Imi spune si mie cineva un gen de muzica care sa-ti intre la suflet?(manele nu ca alea imi intra in alta parte)

Răspuns Câştigător
| dulshe a răspuns:

laughinglaughing tare aia cu manelele. Pai mie imi place mult muzica pop si rap si hip-hop.

7 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Muzica buna ce ar putea intra la suflet depinde de educatia muzicala a individului.In toate genurile exista piese demne de a fi audiate. Mira

| knnight a răspuns:

Eo asc rep:X:X, si cum sati zk asc si manele, doar livebig grintongue, si sa fim seriosi, la pariu k iti place live-urile...iti spun eu te duci in discoteca, baga un live de f.salam j incepi sa faci sow, nu are cum sa nu-ti placabig grin:p

| NimeniCuActe a răspuns:

Clasica sau rock.

| hanry explică:

Pai manelisti nu stiu decat sa cante pe nas si sa dea din buric vreo 2, 3 pusotaice asa sa se asculte muzica si la manele nu trebuie sa lipseasca vreo 4, 5 kg de aur sa danseze ciudat si sa se arata cas plini de bani.

| n2paul a răspuns:

Pai depinde de gusturi mie rockul imi intra in suflet, de fapt si trece prin el (punk, alternative, heavy metal ) toate estea ma fac sa ma simt bine, energizat, sa intru intr-o pasa buna dar acum depinde de gusturi poate pe tine Beethoven iti intra la suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' manelele ce are?

| dispe a răspuns:

Ai incercat Michael Bolton, Elton John, Julio Iglesias, Smokie, Santana, Eagles?

Întrebări similare