| Asdffd a întrebat:

Imi sunde si mie mai explicit dc multi oameni zic ca vine sfarsitul lumi in 2012?
K app in fiecare noapte ma gandesc cum o s afie si ce se va intamla!
Mi-e frica crying puppy dog eyes!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit/a, nu se intampla nimic! se termina calendarul maias in 2012 si se presupune ca va veni sfarsitul lumii, dar nu e adevarat. apoi mai e vorba de niste meteoriti si ceva proiecte stiintifice ( gen acceleratorul de particule), care ar afecta oarecum, dar nici asta nu e adevarat de asta te pot asigura 100%. daca vrei sa citesti mai multe intra pe www.stiintaazi.ro deci in principiu nu ai de ce sa iti faci griji si poti dormi linistit/a noaptea. oyasumi nasai ^_^

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-are de ce sa-ti fie frica, nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii (daca o sa fie vreodata), numai Domnul stie.
Acei oameni care sustin asemenea aberatii, dupa parerea mea, sunt niste zapauci ori vor publicitate ieftina. Nu sunt chiar atat de multi doar ca massmedia, in goana dupa senzational si rating, ii mediatizeaza foarte mult si mediatizeaza foarte putin pe cei care sustin contrariul. Nu te mai gandi la asta, gandeste-te la lucruri frumoase si folositoare. Numai bine!

| baru a răspuns:

Salut. Toti ghicitorii, toate manualele, totate scrierile gasite, sunt pana in 2012. Nostradamus, tot asa, a prezis viitorul pana la aceasta data. Daca ne luam dupa si din popor, intr-adevar poti crede acest lucru. Dar; Datorita tehnicilor aparute, tot mai multi cercetatori, lucreaza pentru a contracara ori ce fel de problema care ar putea sa apara. Ultima noutate in domeniu este ca soarele si din cauza soarelui va veni sfarsitul. Din cauza auri boreale se va face una foarte mare, se va termina cu centralele electrice. In consecinta nu va mai fi curent nicaieri. Ne fiind curent, nu va mai fi apa. Si tot asa. Mergem pe planul doi; Si viata si moarte, fac parte din noi. Asa cum primesti binele, tot asa trebuie sa primesti si raul. Nu trebuie sa faci deosebiri. Cu privire la sfarsit, Omenirea nu va disparea niciodata. Va incepe un alt ciclu. De acea se si spune; Traieste fiecare clipa de parca ar fi ultima. Nimenea nu va sti ce se va intampla. Nu trebuie sa-ti fie frica. Intregul va avea grija de cine trebuie. Poti face ori ce. De acea taieste demn, respecta si respectate. Fi fericit sau fericita pe acest pamant. Pa

| Narfundo a răspuns:

Baru Nostradamus a prezis pana in 3000 si ceva. Este vorba ca in 2012 va fi o schimbare majora pe tot globul.Am auzit ca in 2010 in noiebrie, ori pe 10, ori pe 11 va fi al treilea razboi mondial.
Americanii stiu totul nu vor sa ne spuna ca sa nu provoace teama si panica. E ca si cum ai spune unui copil de 10 ani ca moare, el atunci o sa sara si o sa se dea cu capu de pereti:)). Noi am face mult mai mult de atat{intelegi?}...in fine nimic nu este prea sigur. Uite aici ceasul cu cate zile mai avem de trait:))-->http://www.2012supplies.com/countdown.html. Sper ca te-am mai ajutat. Dupa mine daca in 2010 in Noiembrie nu se intampla nimic, eu unu nu mai cred o boaba din ce ne zic ei.

| Hathor a răspuns:

Ce prostielaughing Asa se spunea ca si in 2000 va veni sf lumii si vai toti erau in panica ca vor muri bla bla bla si vad ca suntem in viata laughing
Eu nu cred in asa ceva...
Numai dumnezeu stie cand va veni