In India si pe o insula. In India deoarece dintotdeauna mi-am dorit sa merg acolo si o voi face, deoarece imi place cultura lor, traditia, etc. Pe o insula deoarece as vrea sa am parte de putina liniste.
In Olanda, Tara Lalelelor si a Morilor de vant, pentru ca este foarte frumos, pentru mine este unul dintre cele mai frumoase.Sau in Germania unde este aproape de mare si locurile foarte frumoase, si in Spania si in Italia...Defapt oriunde numai in romania nu.
PoOiii eu totdeauna mi-am dorit sa merg in Serbiaa!
Chiar nu stiu` de ce dar mi se pare o tsara frumoasa...Probabil se datoreasza faptului ca sunt jumatate sarboaica si vreau sa cunosc camm de pe unde ma trag![]()
![]()
Eu as vrea in America unde totul este posibil, nu stiuh cum sa zic dar parca America este o parte din mine simt ca trebuie sa fiu acolo sa simt metropola din new york sa fac glume cu negri care dupa mine is ff amuzanti
si in Hawaii sa stau asa pe plaja sub un palmier seara la un gratar cu prietenii, familia sa ma relaxez.nu stiu daca pentru voi e normal dar simt ca trebuie sa fiu acolo in America sa-mi traiesc viata acolo...
DamiPapucii întreabă: