| Sylx a întrebat:

In ce masura v-a ajutat si va ajuta site-ul TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine m-a ajutat f mult in cautarea unor raspunsuri care nu credeam ca le voi afla vreodata.Si ma bucur ca si eu prin intrebarile si raspunsurile mele pot ajuta pe altii aflati(poate)in situatia mea si in cautarea raspunsurilor care le asteptau!winking

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In masura in care stiu sa raspund la intrebari obiectiv sau subiectiv.Inca nu mi-am dat seama de la unele intrebari raspund asa si la altele altfelbatting eyelashes
Si de ce nu mai invat si lucruri noi, aflu opinii de la alti useri argumentate sau nu sau ma mai amuz cu intrebarile amuzantewinking

| Silvia a răspuns:

Pe site-ul asta m-am obisnuit sa nu mai scriu mereu si peste tot messengerestelaughing. In rest, nu stiu.Doar imi ocupa timpul liber, uneori mai mult decat ar trebui.

| Flav a răspuns:

Ma uit la intrebarea ta si observ ca pe tine te-ar putea ajuta mult.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Am ocupatie, am primit si o carte ca alea de la PNL de aici... laughing

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Au fost intrebari la care am primit ceea ce vroiam sa aud insa au fost si raspunsuri primite la "vrajeala"insa ma bucur ca cand descopar lucruri noiwinking
Numai bine!

| viatadecacatt a răspuns:

Pe siteul asta ne ajutam si noi cat putem.cu sfaturi si raspunsuri la intrebari care poti sa raspunzi, ca doar nu iti ghicesc userii in palma ce o sa ti se intample in viitor sau altceva.pe mine ma ajuta la mici nelamuriri, cam 25%.

| Farcas a răspuns:

Pai.cand am o nelamurire sau o problema, cand am nevoie de un sfat in legatura cu orice, cand ma plictisesc. Dar cel mai mult ma aflu aici pentru ca imi place sa ajut pe alti! Ma simt eu mai bine!happy

| lostcontrol12 a răspuns:

TPU m-a ajutat si ma va ajuta in multe privinte. Voi toti sunteti niste necunoscuti pana la urma si lucrul acesta este important. Pot vorbi cu voi fara ca cineva sa ma arate cu degetul si lucrul acesta este bun pentru mine.

| Sylx explică:

Flav, iti apreciez simtul critic, insa a devenit fara obiect in momentul in care te-ai referit la mine. Intrebarea am postat-o pentru a observa in raspunsurile primite, beneficiile sau deserviciile pe care le-a adus acest site in viata de zi cu zi a utilizatorilor. Mie personal, nu mi-a adus decit bine acest site, asta ca sa-ti inlatur dubiile in ce ma priveste! As fi preferat ca raspunsul tau sa reflecte experientele tale rele sau bune avute pe acest site pentru a ajuta scopului intrebarii. Insa din moment ce atentia ti-a fost indreptata (cred) mai mult asupra imaginii dezolante de la avatarul meu, ai interpretat gresit cum ca este o intrebare retorica, fie ea si la persoana a treia, nu? Imaginea de la avatar nu reflecta starea mea de spirit, se pare insa ca tie ti-a afectat obiectivitatea.

| last_9432 a răspuns:

Ma ajuta in special la teme si de asta le multumesc celor care au facut siteul

| ralubruneta a răspuns:

Pff.mai deloc...hai sa zicem un procent de vreo 25%. maxim!

| Is There Love In Space? a răspuns:

Pe mine nu prea, dar imi place sa ii ajut pe altii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

0, 0001 in ambele cazuri.