Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

În ce situaţii este acceptabil să înşeli?

9 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Niciodata! Si daca te-a inselat, ierti sau ii dai papucii (fiecare cum il lasa inima), insa razbunarea stii a cui arma e!

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@myhay- ochi pentru ochi si dinte pentru dinte? Stii vorba aia ca focul nu il stingi cu foc, ci cu apa?

@KARANTINA, nu imi aduc aminte sa iti fi luat apararea si in general nu tin cu oameni, ci cu anumite principii- sau valori- care ma caracterizeaza. Sunt de acord ca nu mai lingi acolo unde scuipi, insa - ca tot ai folosit exemplul asta cu inselatul- se spune ca "shame on YOU if you fool me once, shame on ME if you fool me twice".

Zbenguici
| Zbenguici explică:

Fanatic, nu ma refeream la nici un domeniu anume, ci eram curioasa legaturile pe care le face fiecare, pentru ca asta spune multe despre prioritatile fiecaruia.

Pentru mine, nu e acceptabil sa inseli, insa apreciez raspunsul Dmonikai, nu pentru ca ne stim, ci pentru ca important este sa fii impacat cu tine insuti/insati- desi a insela si a fi impacat cu tine in acelasi timp ridica intrebari asupra scarii de valori sau principiile ce ghideaza persoana respectiva. Insa societalul actual- care nu vede fericirea decat cladita pe nefericirea altora, impune lipsa de onestitate, de consecventa si altele.

So long.
Multumesc pentru raspunsuri.

| Dmonik a răspuns:

Atunci cand actiunea nu duce la un conflict cu tine.

| Dmonik a răspuns:

Acceptabil? Acceptabil asta nu induce ideea de judecata a altora sau judecata generala, nu? Nu de alta, dar nu i-am luat in calcul, pentru ca nu conteaza.

| Astaeparereamea a răspuns:

Draga mea zbenguici, deoarece mi-ai luat apararea acum 2 ani intr-o mare harcea-parcea iti raspund cel mai serios, in nici-o situatie,chiar daca ea m-a inselat pe mine sunt omul care pot sa sterg cu buretele dar daca a gresit si a -doua oara nu imi permit ca sa raspund cu aceeasi moneda,cu toate ca imi pare rau, si unii dintre voi stiti dar unde scuip nu mai ling, zbenguici te sarut dulce si te rog sa ma intelegi

| Κλεοπάτρα a răspuns:

In nicio situatie.Dar poti insela necontrolat daca iti lipseste constiinta sau esti un/o mitoman/a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand si tu esti inselat, mi se pare cel mai corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand valoarea hormonilor din sange o depaseste pe cea a globulelor rosii, si ea spala vase.
Cand interesele se impart intr-un mod egoist, adica eu am voie si tu n-ai! sa-ti fie clar! pentru ca sunt fiinta umana si nu-mi place sa fiu inselat si ignor nevoile partenerului.
Tu te referi la sex? blushing ioiiiii.