anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In opinia voastra, care a fost cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania, dupa '89? Daca imi spuneti si de ce, ar fi minunat happy

Răspuns Câştigător
| death a răspuns:

Nu poţi să întrebi asta, având în vedere că nu au fost decât trei. Să zicem că Bunicuţa. Nu pentru că l-aş suporta, dar, sub domniile lui, România a ieşit din rahatul mare şi puturos în care se scălda şi a intrat într-un rahat mai mic. Ceilalţi doar au mărit cantitatea de rahat. Şi nu-l votez nici pe Geoană, nici pe Băse. Şi nici pe Crin.

14 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Poi noi am avut presedinti dupa ´89?!?!? surprise

nony
| nony a răspuns:

A intrat mania Basescu in voi? Ce aveti fratilor, ce a facut Basescu in tara asta? Dar flota unde o fi thinking dar hainele de zeci de mii de euro a lu botoasa aia de unde or fi. Dar vila aia de 1 mil de € a aleia mare? hmm.Basescu rulz!

| albastrel a răspuns:

Eu voi fii cea mai buna preshedentzicahee hee

| hashe86 a răspuns:

Basescu as zice, totusi in perioada mandatului sau romania a inregistrat cea mai mare ascensiune economica.
in al 2lea rand nu aveam pe cien altul sa aleg(iliescu?! constantinescu?!)

| EUSIATIT a răspuns:

Nici unu. Au facut ceva vreunu? asta e democratia /////////./. asa au inteles ei. sIncer regret vreme a cealalta,,, singurul lucru pe care la gresit impuiscatu e regimul dictatorial atit restul mergea. aveam serviciu toti, apartamente la chirie ne-a dat. de mincat nu am murit nici unu .nu aveam dezmat asta e nu erau droguri discoteci tigani cu ceafa lata si aleste palate in care se lafaie .ne rid in nas.asta e/// am vrut democratie o avem...

| sorin a răspuns:

Ciorbealaughing

| Brigitta a răspuns:

De ce nu inainte de 89?sad Atunci pot sa zic Tepes? devil
Dupa 89... mi se par la fel...

| frida0purple a răspuns:

Basescu fiindca asa cred eu.

| florar a răspuns:

adica cel care a facut cele mai putine gafe, a omorat cei mai putini oameni, a avut cea mai putin clientelara administratie, ...ma mai gandesc fo 4 legislaturi...

| kayan a răspuns:

Are dreptate enigma... basescu e dumnezeu!

fara el tara s-ar duce dracu, am avea someri, coruptie, crime, violuri, educatie de ****, spitale vai de mama lor, o autostrada si un pic... a, stai, ca astea le avem si cu el... da' tot dumnezeu e!

| spiritul a răspuns:

Antonescu

| Misterious a răspuns:

Nici unul?! Ca stau si ma uit in urma. Ceausescu a facut destul de multe pacat de regimul comunist cu atatea restrictii ca altfel l-as fi ales acumwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai a avut si multi rau.insa totusi trebuie sa recunoastem ca basescu a fost, este si..., sper ca va fi cel mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma crucesc, fratilor, tocmai eu, care nu sunt credi. Mai fratilor, traim intr-o tara in care avem toti ce pune pe masa, educatia e la standarde inalte, nu exista birocratie, spitalele sunt la standarde europene, iar doctorii nu iau spaga, politicienii se intereseaza de binele nostru, avem autostrazi, respect, lege, toate facute de baselu', si nu stiu eu? Puteti sa-l mai suportati? Atunci chiar suntem o natie de prosti. Sau de inconstienti.
Ca sa raspund complet - am avut conducatori in ultimii 20 de ani? Da, doar Ceausescu. Ii surclaseaza de departe pe nenorocitii de dupa el.