| Superior a întrebat:

In ultimul timp am devenit slab,urasc pe toata lumea... chiar si pe cei mai buni prieteni ii judec pentru cea mai mica greseala acum... as vrea sa ma duc intr-un loc pustiu si sa traiesc singur acolo,nu mai am nevoie de viata sociala,am ajuns la concluzia ca ma simt minunat si eu singur (pare a minciuna, si cred ca si e mno).

5 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Si intrebarea e? Sau ai uitat pe drum ce vreai sa intrebi? Vezi unde te duci in pustiu, poate nu mai nimeresti drumul inapoi...

| Superior explică (pentru Holiday):

O am uitat, ce sa fac? :O Ce ati face voi? :O

| Emma30555 a răspuns:

Poate esti doar suparat. E o perioada mai grea pentru tine. Fii mai intelegator cu cei din jur pentru ca oamenii sunt diferiti si nu ii intelegem mereu

| danay72 a răspuns:

Imi pare rau ca te simti așa. Nu uita ca un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate, sigur vei simți acest lucru. Nu te izola, pentru ca in timp poti sa te descurajezi mult mai usor. Cand socializezi esti fericit.

| Victor453 a răspuns:

Te inteleg, de obicei eu imi zile singuratice cand nu vorbesc cu nimeni si ramin numai cu mine si gindurile mele, inceraarca! chiar ajuta, pe urma iti trece, si cand iar te apuca, iar fci zilele acestea