anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Inspirata de ultima postare poetica de pe site-ul mama, incercata de multe alte chinuitoare/chinuite creatii obositoare, va propun sa facem un top. La "Zmeura de aur" imi fuge mintea, dar sunt democrata si va las sa votati ce vreti. Ce parere aveti despre cei pe care-i chinuie rau talentul? Cum ii ajutam? Mintim frumos?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am incercat sa citesc una cu voce tare, dar nu sunt singur aici si la ospiciu eu nu merg no talking

10 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ete ca-am ajuns si eu la spartul targului!
Mi-am citit portia de "poezele" acum cateva luni, cand devenise o adevarata furie. Acum, gata! Ca si @aqualuna, cand vad introducerea cu "am si eu o poezie", fug cat ma tin picioarele la alta intrebare, la alta categorie, la alt site.
Oricum, ma abtineam pe cat puteam sa comentez productiile literare in versuri, pentru ca, pur si simplu, n-am organ pentru poezii. Fie ca sunt ele scrise de Eminescu, Lamartine, sau Gicutza.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ultima oară am plâns, sufletu´ meu, m-am dat cu capul de birou şi-am plâns, m-am dus la culcare şi-am adormit plângând, cu-o carte de Magda Isanos în braţe...Am jurat că nu mai citesc întrebări care încep cu "Am scris o poezie"... Aşa că fie-ţi milă şi nu mă mai zgândări că încă nu mi-au trecut cucuiele!

| Hombre a răspuns:

Cand pe cineva il maninca versurile undeva si vrea sa le citeasca si alti isi asuma si riscul ironiilor, si apoi astia suntem majoritatea, uneori mai blânzi alte ori rautaciosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si tu esti talentata rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine c-a murit Eminescu, altfel facea atac cerebral daca vedea ce-i aici. Unde mai pui ca fosilele cu minti luminate din Academia Spanak, au hotarit sa schimbe putin gramatica sa le fie mai usor semianalfabetilor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ma gandesc ca depinde cu cine ai de-a face, cat de bi si de mult tii la acea persoana. UNEORI este bine (nu constructiv sa minti frumos ) sa te ''scarpini cu stanga pe partea dreapta''. Eu nu as putea sa fiu transant decat in putine cazuri si sa ajung acolo imi ''trebuie mult''.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primanonim, eu sunt chiar foarte talenta, dar nu la poezii, deci ma abtin la capitol, cu multa decenta. P. S. Iubesc anonimii. Din postura asta te poti risca sa ne dai o creatie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum regret ca n-am bagat la Favorite toate scremetele poetice carora le-am dat in cap pe parcursul celor doua prezente ale mele aici! Oricum, ne-am aruncat ca niste ulii asupra rebelei, sau cum o cheama, incat ai zice ca ne-a luat banii din portofel! Dar chiar m-am simtit privata de ceva: de bun-gust!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am talent nici de-o culoare furni.La nimic.Natura n-a fost darnica cu mine.Ma multumesc sa fiu invidios la culme pe cei care au.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate ca toate, da' mie-mi lipsex dumele lui bacemi. Pardon, porcariile. Asta, poeziile. big grin