anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intodeauna cind stam de vorba cu cineva chiar daca nu ne intereseaza discutia, din politete, tacem din gura sperind ca interlocutorul(rea)sa se prinda dar constatam cu stupoare ca nu s-a prins si-i da inainte cu si mai multa fervoare iar tie iti e foarte greu sa maschezi dezinteresul dar nu esti bagat in seama ba chiar crede esti interesat la culme si ii da inainte intr-o cadere libera, pentru tine cu acelasi zgomot ca Niagara, pina cind te scuzi ca a intervenit ceva si pleci. Dar nu trece mult si te vede prin zona si apare inevitabilul"unde ramasesem"si tu, din politete,... E o situatie jenanta. Voi cum reactionati?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e, ai dreptate si cateodata mi-e necaz ca nu reusesc sa le spun direct si in fata adevarul.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu ma scuz ca trebuie sa plec fiindca am treaba acasa. Si ca sa nu ma simt mincinoasa, acasa chiar fac treaba pe care am spus ca o am.

| lia a răspuns:

Este dificil... dar trebuie sa incercam sa dominam discutia cu acest gen de persoane. De putine ori am ocazia sa intalnesc astfel de persoane, si nu le simt lipsa big grin
Daca nu am posibilitatea sa traversez si sa "nu o vad" atunci ma uit cu disperare la ceas si o salut in fuga "Saluuuuuuuuuut" si deja sunt la coltul celalalt de strada laughing Functioneaza, de cele mai multe ori, daca nu stau si ma trec toate caldurile si ma gandesc ca pentru astfel de momente trebuie sa ma apuc de fumat laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pai, te faci ca vibreaza mobilul - "e pe silent!" - si spui ca amicul a intarziat, te scuzi elegant, ca a aparut amicul la orizont, ii promiti ca daca va fi cazul, veti relua dialogul cu proxima ocazie, si... dispari! Dar la prima faza, il si privesti cu maxim interes in ochi, de cateva ori, "interesat". foarte! Ok?! Bafta, 4 the next time!

| dulshe a răspuns:

Pai depinde de persoana, sunt multe persoane care le zic in fata, deoarece nu ma mai pot abtine deloc, insa sunt multi la care tac, si imghit in sec, si astept sa termnelaughing

| afrodita17 a răspuns:

Pai...zambesc stramb...mai bag un da. aha... un oftat...si apoi un : bine atunci, hai te pup...mai vorbim...cred ca asa reactionez in situatiile in care se cere sa fiu politicoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar tot nu-i sincer intru totul Brigaela

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca este o pers importanta tac si ascult unele cuvinte ca sa raspund daca ma intreaba ceva din ce a spus, ori daca este o simpla prietena ori ascult putin ca sa nu se supi, ori ii zic ca am treaba ori ma asteapta altcineva etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca este o pers importanta tac si ascult unele cuvinte ca sa raspund daca ma intreaba ceva din ce a spus,ori daca este o simpla prietena ori ascult putin ca sa nu se supi,ori ii zic ca am treaba ori ma asteapta altcineva etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca este o persoana importanta tac si ascult unele cuvinte ca sa raspund daca ma intreaba ceva din ce a spus, ori daca este o simpla prietena ori ascult putin ca sa nu se supere, ori ii zic ca am treaba ori ma asteapta altcineva etc