Nu, nu e, ai dreptate si cateodata mi-e necaz ca nu reusesc sa le spun direct si in fata adevarul.
Eu ma scuz ca trebuie sa plec fiindca am treaba acasa. Si ca sa nu ma simt mincinoasa, acasa chiar fac treaba pe care am spus ca o am.
Este dificil... dar trebuie sa incercam sa dominam discutia cu acest gen de persoane. De putine ori am ocazia sa intalnesc astfel de persoane, si nu le simt lipsa ![]()
Daca nu am posibilitatea sa traversez si sa "nu o vad" atunci ma uit cu disperare la ceas si o salut in fuga "Saluuuuuuuuuut" si deja sunt la coltul celalalt de strada
Functioneaza, de cele mai multe ori, daca nu stau si ma trec toate caldurile si ma gandesc ca pentru astfel de momente trebuie sa ma apuc de fumat
Pai, te faci ca vibreaza mobilul - "e pe silent!" - si spui ca amicul a intarziat, te scuzi elegant, ca a aparut amicul la orizont, ii promiti ca daca va fi cazul, veti relua dialogul cu proxima ocazie, si... dispari! Dar la prima faza, il si privesti cu maxim interes in ochi, de cateva ori, "interesat". foarte! Ok?! Bafta, 4 the next time!
Pai depinde de persoana, sunt multe persoane care le zic in fata, deoarece nu ma mai pot abtine deloc, insa sunt multi la care tac, si imghit in sec, si astept sa termne
Pai...zambesc stramb...mai bag un da. aha... un oftat...si apoi un : bine atunci, hai te pup...mai vorbim...cred ca asa reactionez in situatiile in care se cere sa fiu politicoasa.