Draga mea, gura lumii numai pamantul o astupa... apropos de plimbarile tale prin cimitir, nu sunt rea, dar daca te mai intreaba vreo baba, unde te duci, ii raspunzi cam asa "merg la cimitir, dar spre deosebire de matale, eu ma mai si intorc". Macabru, nu? Hazliu, totusi, pentru cine stie de gluma.
Este si o poanta: Soacra mergea, pe drum, pe bicicleta, se intalneste cu ginerele, care o intreaba ''unde mergi mama-soacra?, acesta ii raspunde "la cimitir", la care el intreaba din nou "dar bicicleta cine o aduce acasa?" Hazliu...
Eu nu gasesc deplasat, sa te plimbi si sa te recreezi intr-un cimitir, crede-ma si mie imi place, nu am de ce sa ma tem, cei mai cuminti din lumea asta sunt mortii...lasa babele cu prostia lor in cap, iar tu esti tanara, nu le baga in seama. Ele atata stiu, sa cleveteasca, lasa-le in plata lor si nu "le da apa la moara", in sensul nu le spune nimic, vor muri de ciuda...ma gandesc totusi, sa-i spui macar mamei pe unde te plimbi, specificandu-i ca acest lucru te linisteste. Toate bune!
Sall. Faptul ca te duci la cimitir, nu este nimic anormal. Faptul ca de duci noaptea sa privesti stelele, da. Binenteles nu pentru toata lumea. Te rog sa nu te superi pe mine. Stelele, se pot vedea si din alt loc, sau unghi, nu este neaparat din cimitir. Pentru cei din generatia veche, faptul ca un tanar merge la cimitir, ziua, este ceva anormal dapai noaptea. Referitor la faptul ca-ti place in cimitir, vreau sa-ti spun ca noi ne jucam ascunselea. Deci, pentru unii este cebva normal. Acuma: Consider ca sunt multe alte ocupatii, decat cimitirul. Sa fi iubita. Pa!
@baru ziua nu pot sa privesc stelele ![]()
nu doar de aia ma duc, chair imi place acolo, e un loc unde ma pot gandi in liniste la problemele mele, chiar ma linisteste
@elena parintii mei stiu de plimbarile mele, nu ii deranjeaza
cred ca o sa le spun asa babelor, daca ma mai iau mult la intrebari
Neagracaceara întreabă: