| Seleneome a întrebat:

Invisible pe messenger; asta e o chestie pe care nu pot sa o inteleg. De ce sa stai pe mess pe invisible? Care ar putea fi motivele?

4 răspunsuri:
| Holocaust a răspuns:

Motive? Sunt destule.
Unii poate-s mai anti-sociabili aşa, şi preferă să stea în umbră.Şi eu prefer să rămân pe invisible, deşi intru foarte rar pe mess. Există persoane cărora le place să te bată constant la cap cu problemele lor, de parcă ale tale n-ar fi de-ajuns...în timp ce altele preferă să poarte discuţii neinteresante, punându-ţi întrebări cărora tinzi să le răspunzi monosilabic.Simplu.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Exista persoane cu lacune in educatie, sau certate cu bunul simt, care intervin-pentru orice fleac-chiar daca le tastezi ca esti in alta conversatie.Si nici macar nu tin cont de,, ocupat,,.E ca si cum intra peste tine la taoleta, ori in dormitor, fara sa bata la usa.Eu cred ca e bine sa te poti proteja cumva de acestia.

| AtateaConditii a răspuns:

Poi in caz ca te sacaie cineva si nu vrei sa stie ca esti online, sau daca te-ai certat cu cineva si nu vrei sa vorbesti o durata de timp te ascunzihappy.

| GreenEyed a răspuns:

Daca nu vrei sa te bage lumea in seama, stai pe invisible si vorbesti doar cu cine vrei tu.thinking Desi ai putea sa nu vorbesti cu ei si daca esti on, dar ar trebui sa inventezi scuze deci e mai aiurea.