| contsuspendat (cu ura) a întrebat:

Ipocrizia este "ceva" care "se ia"? Zic si eu, asa, ca omu'. Fiindca, daca este molipsitoare (cu grad mare de contagiune), va trebui facut ceva, urgent. Cine stie, cunoaste... big grin

3 răspunsuri:
identitate
| identitate a răspuns:

E boala cu cel mai mare risc de infectie.Si e veche de cand lumea. Daca nu ar exista, am fi departe de tot!
Daca e undeva la nivel sub mediu, mai merge.Problema e ca unii sunt atat de incuiati, incat o duc la limite extreme.Sunt in stare sa spuna ca un rahat e o ciocolata elvetiana daca e al lor, si invers daca nu le convine ceva.
Unii/unele sunt atat de ipocriti(e) incat nu o sa recunoasca niciodata ca sunt si ei/ele uneori, chiar daca nu tine de propria vointa ci de imprejurari, unii nesuportand sub nici o forma adevarul.Sa nu spui ceea ce gandesti cu adevarat, e tot ipocrizie...
Ipocrizia cere ipocrizie din pacate.
Trebuie facut "ceva" urgent?! O iei ca politicienii?!tongue laughing Numai ei spun:"Daca nu face cineva ceva..."rolling on the floor
Nu prea exista leac, poti sa administrezi doar tratamente ca in cazul "SIDA" big grin, administrand doze cat mai mari si mai dese de adevar. Oare o fi avand efect puternic pe termen lung?!
Aseara de ex. i-am spus unei isterice ca a pus de 5 ori la rand aceeasi intrebare. Mi-a raportat (ea sau altcineva) raspunsul si am mai scris o data. Din nou acelasi efect... iar mai trist e ca administratorilor li s-a parut normal.Deci,ipocrizia este cultivata.big grin
Sa ajuti nu inseamna sa pupi in fund.Adevarul doare, dar e singurul care vindeca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ipocrizia este o manifestare dobandita printr-o educatie precara si prin expunerea la un mediu ipocrit. Da, aproape ca "se ia"!

| Hombre a răspuns:

Cu ce mai am eu si cu ce sa mai ia, e clar sunt ipocrit, trebuie sa-mi fac vaccin. Dar exista vaccinul?

Întrebări similare