E boala cu cel mai mare risc de infectie.Si e veche de cand lumea. Daca nu ar exista, am fi departe de tot!
Daca e undeva la nivel sub mediu, mai merge.Problema e ca unii sunt atat de incuiati, incat o duc la limite extreme.Sunt in stare sa spuna ca un rahat e o ciocolata elvetiana daca e al lor, si invers daca nu le convine ceva.
Unii/unele sunt atat de ipocriti(e) incat nu o sa recunoasca niciodata ca sunt si ei/ele uneori, chiar daca nu tine de propria vointa ci de imprejurari, unii nesuportand sub nici o forma adevarul.Sa nu spui ceea ce gandesti cu adevarat, e tot ipocrizie...
Ipocrizia cere ipocrizie din pacate.
Trebuie facut "ceva" urgent?! O iei ca politicienii?!
Numai ei spun:"Daca nu face cineva ceva..."![]()
Nu prea exista leac, poti sa administrezi doar tratamente ca in cazul "SIDA"
, administrand doze cat mai mari si mai dese de adevar. Oare o fi avand efect puternic pe termen lung?!
Aseara de ex. i-am spus unei isterice ca a pus de 5 ori la rand aceeasi intrebare. Mi-a raportat (ea sau altcineva) raspunsul si am mai scris o data. Din nou acelasi efect... iar mai trist e ca administratorilor li s-a parut normal.Deci,ipocrizia este cultivata.![]()
Sa ajuti nu inseamna sa pupi in fund.Adevarul doare, dar e singurul care vindeca.
Cu ce mai am eu si cu ce sa mai ia, e clar sunt ipocrit, trebuie sa-mi fac vaccin. Dar exista vaccinul?