| RAY a întrebat:

Isi ajuti aproapele si in viata reala? ai ajuta un strain asa usor ca aici pe TPU?

7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Îl ajut, cum sa nu!
Dacă e vorba de sfaturi. Dacă îmi cere bani atunci a greșit persoana. laughing

| OldSoul a răspuns:

Neah, ar umbla vorba ca fac bine si dupa as fi inconjurat de prea multi profitori care mi se dau drept prieteni.

| Furnicuta000 a răspuns:

De multe ori oamenii nu vor sa fie ajutati sau daca le dai un deget iti iau toata mana. Ma "imprietenisem cu o fata" la un moment dat si ma intreba mereu daca am 5 lei. Am ajus sa ii dau de multe ori si nu am mai vazut niciun ban inapoi, dar mi-a fost si rusine sa ii mai cer. Asta e doar un exemplu. Altii se simt jigniti daca te oferi sa ii ajuti, nu au incredere in oameni si cred ca toti vor sa faca rau si ca sunt pe interes. Si pe buna dreptate, si eu sunt rezervata.

| Emma30555 a răspuns:

Ii ajut și în viata reala, dar cu străinii nu as putea fii prea deschisa. Aici ești anonim

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Sincer sa fiu eu personal de-a bia daca sunt in stare sa am grija de mine da pai sa mai ajut pe altul e ceva imposibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajut, de-asta am si ajuns aici. Nu am nici un dusman, dar nu sunt in stare sa-mi dau mie o mânã de ajutor.

| TheCrusader a răspuns:

Raspunsul general este evident. E mai usor sa ajuti pe cineva online decat in viata reala face-to-face pentru ca il judeci mai putin. Cat despre mine, imi ajut aproapele in viata non-virtuala numai daca acesta imi da semne ca vrea sa fie ajutat.