| irina20 a întrebat:

La ce categorii raspundeti mai des? De ce?

Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Salut.

Eu raspund la categoriile : Adolescenti, Sanatate, Conversatii, Timp Liber, Muzica, Trivia/Amuzamente.
Deoarece la aceste ma pricep. Cele de la Dragoste si Sex nu as vrea sa raman cu sechele... deci mai bine nu ma baghee hee.
Raspund la ce stiu si ma pricep. Doar nu raspund la o intrtebare legata de mere si eu zic de biscuiti sau chestii laughing.
Pa, pa` :]

12 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Eu intru de obicei doar la Conversatii, Adolescenti si Dragoste si sexbig grin.
De ce? Poate pentru ca aici gasesc intrebarile la care pot da un raspuns din cunostinta de cauza si pot ajuta omul cu adevarat.Desi,cum sunt unele intrebari puse din plictiseala, raspunsurile vor fi date tot din lipsa de ocupatiewinking.

Bafta.{ex'. just. a. tear.}

Stefan
| Stefan a răspuns:

Raspund cu placere la intrebarile in domeniu ''auto -moto si sanatate ''.

| chrystyna a răspuns:

La adolescenti sau dragoste si sex.Cred ca ei chiar au nevoie de ajutor.Am raspuns mai devreme unei fetitze care vroia nespus sa-si inceapa viata sexuala la 14 ani, cu un tip de 30 de ani:-o

| gabriela a răspuns:

Aproape la toate categoriile.

| Kitty a răspuns:

Cariera, adolescenti, conversatii, timp liber, stiinta si filosofie.

| paramore a răspuns:

Conversatii&dragoste si sex, km atat, asa m-am obisnuitwinking

| OanaG a răspuns:

Sanatate, Adolescenti, conversatii si cateodata la Dragoste si sex [doar daca ma pricep la intrebarea respectiva

NOname
| NOname a răspuns:

"Conversatii" - pentru ca sunt intrebari mai diversificate si mereu in numar mare (nu e plictisitor).winking

April
| April a răspuns:

Raspund la toate intrebarile carora se intampla se le cunosc raspunsul, indiferent de categorie.Totusi mai des raspund la categoriile: Arta si cultura, Educatie si cultura generala, Stiinta si filosofie, Conversatii.

| Elena1234456 a răspuns:

Adolescenti, Conversatii, Dragoste & Sex si Trivia & amuzante.
Aici intru cel mai des pentru ca pot sa ma fac utila.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cel mai des la Tehnologie şi Dragoste şi Sex. La astea mă pricep cel mai bine.
Uneori, ca acum, mai intru şi la Conversaţii, Familie şi relaţii şi Adolescenţi.

| Razvan a răspuns:

Adolescenti.Mai dau si pe la Stiinta si Filozofie dar m-am saturat de eternele dispute cu Dumnezeuchatterbox

Întrebări similare