Beyonce
Ambele melodii sunt frumoase, dar cred ca o sa aleg single ladyes.
O aleg pe Beyonce deoarece ea de mica mi-a placut. Se vede ca pune suflet in ceea ce face si are melodii super.
La fel si ea esti foarte simpatica.
Asta nu inseamna ca nu imi place Gaga, caci si ea e talentata si are melodii tari, dar raman la Beyonce.
Lady Gaga-bad romance. Pur si simplu aleg Lady Gaga pentru ca imi plac mai mult melodiile ei decat cele ale lui Beyonce.
Lady gaga deoarece imi place stilul ei, este cam. nu stiu cum sa spun. poate NEBUNA
just dance ( imi plac genurile acestea de melodii, dar asta nu inseamna ca ascult numai lady gaga. iar bad romance este singura melodie de ale lui lady gaga care nu imi plac).
pup:*
Lady Gaga-Bad romance
Am facut aceasta alegere pentru ca Beyonce nu imi place absolut deloc(nici chipul, ni muzica ei) si Lady Gaga este totat "crazy", are o voce extraordinara si pune suflet in ceea ce face.
Beyonce pentru ca imi place stilul ei, vocea, melodiile, cum danseaza, cum arata. E o artista din toate punctele de vedre, dupa parerea mea.
Single ladies \:d/ (Nu ca nu mi-ar placea si Sweet Dreams )
Si Lady Gaga e foarte talentata; o admir ca intr-un timp asa de scurt a reusit sa se faca foarte cunoscuta si sa scoata multe hituri, dar pentru mine e cam prea extravaganta .
Imi plac amandoua dar daca ar fi sa aleg asi alege Beyonce
iar dintre sweet dreams si single ladyes aleg sweet dreams. pur si simplu pentru ca imi place mai mult
imi place si lady gaga, imi pace si bad romance si just dance.de la Gaga imi place mai mult Fashion :X
1.Lady Gaga.De ce? Imi place mult stilul ei(muzica). Mi-au placut foarte mult melodiile Just dance, Love game si Sturstruck(de care m-am plictisit de mult)si inca-mi plac foarte mult Poker face si Bad Romance, imi mai place la ea faptul ca extravaganta ei este de foarte multe ori placuta(atunci cand nu este vulgara)si ca e originala.
2.Bad romance pentru ca de Just dance m-am plictisit.
Lady Gaga-Just Dance
imi place foarte mult melodia...chiar si acum mai este ascultata de miile de fani
Just Dance a fost piessa cu care GaGa a debutat...si ramane cea mai cool.
JohnDillinger0906 întreabă: