Nu ai nimic. Cine ţi-a spus ţie că trebuie să plângi şi să râzi mereu. Acestea sunt prosti. Din câte văd pari serioasă, dar atâta tot.
Doar accepta ceea ce esti, iubeste ceea ce esti, iarta ceea ce esti.Restul o sa vina de la sine, cauta raspunsurile in tine si cu siguranta in timp o sa intelegi de ce simti ceea ce simti.TU ai propria'ti cheie si numai tu poti stii ce esti cu adevarat.
N-am văzut Dexter încă.
Dar, un lucru pot sa-ţi spun. Nu te mai duce la psihologi. Te sug de bani fără să-ţi ofere absolut nimic la schimb. îţi spun chestii pe care oricum le ştiai sau pe care ar putea să ti le spună oricine.
Din punctul meu de vedere, psihologii sunt ultimii oameni, un fel de paraziţi, care iau bani fără să ofere nimic în schimb.
Si eu sunt la fel ca si tine ( la filme nu plang, la inmormantari imi reproseaza lumea de ce nu plang, de ras nu ma vede nimeni razand, mare minune daca ma vede omul zambind usor in coltul gurii, este un eveniment foarte rar asta, de pus la suflet nu pun orice), eu sunt mai dura din fire si ma impresioneaza orice. Nici cu baietii din viata mea nu sunt altfel, daca ma simt neindreptatita il iau de gat, nu stau prea mult pe ganduri. Asa sunt eu si nu ma pot schimba, uneori am fost criticata, alteori apreciata. Nu inseamna ca nu ai suflet, esti o persoana cu un caracter puternic, care orice ar fi in fata ta si prin orice obstacol ai trece, nimic nu te doboara.
Lipsa de emotii nu este un lucru rau, ci doar rigiditate.Plus,nu iti bat apa in piua aiurea cu sociopatia,desi parca-parca sunt niste radacini, dar la o sociopatie grava sau o amortire a simturilor, cum ai tu, apare pe parcurs si o dorinta extrem de interesanta : sa omori, pentru ca remuscarea e 0 si aduce satisfactie.Plus ca sociopatul are si placere cand se baga pe sub pielea altora si ii joaca pe degete si din vorbe. Tulburare antisociala. Taci, ca-i bine!
Esti doar putin serioasa. Si eu m-am obisnuit deja cu tot ce se aude pe la stiri, si nu prea ma doare pe mine de accidentele de masina si altele.
Totul e ok draga, nu ai nicio lipsa de emotii. Tu doar accepti adevarul in viata, ca nu toti raman langa tine, fiecare om moare.
Eu sunt emotiva uneori, dar ce ma mira de un an, iarna trecuta a murit bunicul lui si nu am plans deloc, decat intr-o noapte. Pur si simplu am acceptat ca s-a dus dintre noi, si o sa ne lipseasca . Exact asta faci si tu, nu e vorba ca nu ai suflet.
Nici eu de sarbatori nu ma duc pe la petreceri uriase, si zambesc toata ziua ca o proasta. Imi primesc cadourile, mananc diferit fata de alte zile, in rest, imi petrec ziua ca toate celelalte. La fel si la ziua mea de nastere.
Nu suferi de nimic. doar ai o fire mai rece. probabil te ghidezi dupa ideea "toate trec. asta e". o sa ai parte de momente in viata care o sa-ti arate ca ai suflet. simplul fapt ca ti-ai pus intrebarea asta e un semn. mult succes!
Maria1609 întreabă: