E o idee frumoasă. Chiar dacă sunt supărat când pun muzică și dansez mă simt mai bine, mă simt ca și cum ar trebui să mă bucur de mine și de viața mea. Viața include tot ceea ce deținem, deci da, viața merită trăită.
Nu vreau sa te descurajez, dar de ce sa irosesti atata hartie? Daca tu ti-ai propus ceva poti sa o faci si fara toate hartiile acelea.
Ideea e bună deoarece vrea să își schimbe mentalitatea și să își influențeze subconștientul. Eu cred că ar trebui să comunice cu părinții mai mult și să-i ajute în diverse chestii pentru a scăpa de gândirea excesivă asupra vieții, are nevoie de ceva să îl țină ocupat mare parte din zi astfel gândurile lui nu ar fi pline de dezamăgire și tristețe.
E posibil să aibă căderi depresive ca mine și cel mai bine pentru el e comunicarea face to face, care din păcate reprezintă un obstacol major.
O ocupație ar fi ideala, îți ia gândul de la probleme, insa eu tot nu vad rostul tuturor hârtiilor lipite de trepte. Înțeleg ca are nevoie de cineva care sa il încurajeze, dar totuși asta o poți face si fara risipa de hârtie.
PS: sunt de acord cu tine, doar ca eu am grija de mediu, pe cat posibil. Așa ca incerc sa incurajez reciclarea si nu consumul inutil.
Consumul de energie electrică face mai rău mediului decât consumul de hârtie, ținând cont că majoritatea din noi consumăm energie electrică cu toții facem rău mediului.
Deci risipa de energie electrică fără un scop e la fel ca hârtiile lipite pe trepte, asta dacă nu cumva ai panou solar sau turbină eoliană, deci ai?
Subliniez ce am menționat anterior: Electricitatea e indispensabila, așa ca încerc sa ajut in alte moduri. Si din nefericire, nu, nu am panouri solare, ce sa mai vorbesc despre turbinele eoliene.