| chiftelutacrocanta a întrebat:

M-am gandit sa pun pe scarile din casa in care stau pe fiecare treapta cate o foaie pe care sa scriu:,, Viata merita traita!"Nu-mi pasa ce ganduri negative o sa imi vina, eu vreau doar sa vad ca viata merita traita! Chiar daca o sa urc pe scari cu mainile si cu picioarele, tot o sa cred ca viata merita traita.Dac alti oameni o sa ma descurajeze mie nu o sa imi pese, eu o sa stiu doar ca viata merita traita si stiu ca ceilalti oameni oricat de seriosi ar fi ei, si-ar dori sa danseze de bucurie pe oriunde merg doar ca nu au puterea sa danseze din cauza supararilor si din cauza ca ei cred ca asa e cel mai bine.Eu nu cred asta, eu cred doar ca viata merita traita! De cate ori o sa urc scarile si o sa cobor scarile astazi o sa IMI amintesc ca viata merita traita pentru ca o sa privesc cu pasiune foile de pe trepte.Stiu ca altii o duc mai greu, si le doresc tot binele de pe pamant, dar eu cred doar ca viata merita traita.Ce parere ai despre ideea mea cu foile motivationale pe care o sa le pun astazi pe treptele de la scarile de la casa in care stau?

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

E o idee frumoasă. Chiar dacă sunt supărat când pun muzică și dansez mă simt mai bine, mă simt ca și cum ar trebui să mă bucur de mine și de viața mea. Viața include tot ceea ce deținem, deci da, viața merită trăită.

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez, dar de ce sa irosesti atata hartie? Daca tu ti-ai propus ceva poti sa o faci si fara toate hartiile acelea.

| Divy a răspuns (pentru justanotheruser99):

Ideea e bună deoarece vrea să își schimbe mentalitatea și să își influențeze subconștientul. Eu cred că ar trebui să comunice cu părinții mai mult și să-i ajute în diverse chestii pentru a scăpa de gândirea excesivă asupra vieții, are nevoie de ceva să îl țină ocupat mare parte din zi astfel gândurile lui nu ar fi pline de dezamăgire și tristețe.
E posibil să aibă căderi depresive ca mine și cel mai bine pentru el e comunicarea face to face, care din păcate reprezintă un obstacol major.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Divy):

O ocupație ar fi ideala, îți ia gândul de la probleme, insa eu tot nu vad rostul tuturor hârtiilor lipite de trepte. Înțeleg ca are nevoie de cineva care sa il încurajeze, dar totuși asta o poți face si fara risipa de hârtie.
PS: sunt de acord cu tine, doar ca eu am grija de mediu, pe cat posibil. Așa ca incerc sa incurajez reciclarea big grin si nu consumul inutil.

| Divy a răspuns (pentru justanotheruser99):

Consumul de energie electrică face mai rău mediului decât consumul de hârtie, ținând cont că majoritatea din noi consumăm energie electrică cu toții facem rău mediului.
Deci risipa de energie electrică fără un scop e la fel ca hârtiile lipite pe trepte, asta dacă nu cumva ai panou solar sau turbină eoliană, deci ai?

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Divy):

Subliniez ce am menționat anterior: Electricitatea e indispensabila, așa ca încerc sa ajut in alte moduri. big grin Si din nefericire, nu, nu am panouri solare, ce sa mai vorbesc despre turbinele eoliene.

| Dontsaygoodbye a răspuns:

N-ar fi mai simplu să scrii pe pereți? laughing