| Anonim114859 a întrebat:

M am îndrăgostit de cel mai bun prieten al iubitului meu mort. Este greșit?

Pentru ceva backstory prietenul meu a murit acum ceva timp și cel mai bun prieten al lui m-a ajutat să trec peste și mi-a fost alături mereu. Nu pot să mint când îl văd îmi amintesc uneori de iubitul meu. Este greșit ca am prins sentimente față de el? să îi spun sau să rup orice fel de prietenie cu el

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde ce simte si prietenul lui, daca si el este indragostit de tine sau te trateaza doar ca pe o prietena, fara sa fie intersat de vreo relatie cu tine.
Cand dragostea nu este reciproca atunci nu este dragoste!

Dar esti sigura ca aia este indragosteala?
Pare mai degraba un ajutor si sutinere frateasca, din partea acelui barbat...

| Solane a răspuns:

Omul te-a ajutat si tu vrei sa indepartezi un prieten? Te-a ajutat ca pe iubita prietenului sau.
Prietenii sunt rari si pretiosi. Cred ca tu apreciezi ce a facut si faci confuzie de sentimente. Limpezeste-ti gandurile. Analizeaza-te.
Dar orice ai descoperi, daca omul nu are sentimente de dragoste pentru tine, pastreaza-l ca prieten. Fara greseli!

| MistarGoGu a răspuns:

Fa cum crezi! Dacă simți ca este un om empatic cu adevărat si nu de fatada *( ca mulți mimează doar sa se poată apropia de anumite persoane ) atunci poți continua!

| StoicAnalysis a răspuns:

E cam cu du-te-vino... Adica, nu stiu daca e ok sa incepi sa te gandesti la o relatie cu acesta. De fiecare data cand se va aduce vorba de cum v-ati cuplat, va fi mereu faptul ca el este prietenul decedatului cu care ai fost impreuna. Nu toata lumea poate trai cu ideea asta, deci este la alegerea ta daca simti ca poti gestiona lucrul asta.

Nu este gresit, pentru ca e ceva normal sa dezvolti sentimente pentru cineva care te ajuta si te intelege. Insa in contextul asta, e putin de stat sa analizezi daca chiar vrei asta.

| Miruna333 a răspuns:

Nu, nu este gresit niciodata pentru cine ai sentimente, atat timp cat este legal si moral. Stai linistita, nu-i poti dicta inimii.