Nu se stie, raspunsuri la intrebarea ta nu cred ca sunt. Si eu am avut multe vise cu oameni necunoscuti, deci mitul cu ''visezi doar oameni la care le-ai vazut chipul'' este fals.
Visul este uneori, un univers fatastic(asta imi place cel mai mult la el) unde parca ai fi intr-un film fantasy, unde poti sa zbori si sa faci orice, mie una nu imi plac termenii ''stiintifici'' in care sunt explicate visele.
Uneori ele, te face sa te apropii de persoane.Nu ti s-a intamplat niciodata sa visezi o persoana, iar apoi sa-ti fie dor de ea, sau sa-ti fie draga?
Uneori avem niste vise atat de frumoase, incat ne punem sa dormim la loc sperand ca putem visa continuarea.
De obicei, uitam 90% din ce visam, dar unele cosmaruri nu pot fi uitate.Am avut un cosmar acum foarte multi ani,care nu l-am uitat nici acum si inca imi sunt acele imagini in minte,dar visele frumoase,ciudat,le-am uitat si ma intreb de ce.
Primele tale intrebari au raspuns logic, stiintific, nu are rost sa-ti dau copy-paste. Ultima ta intrebare nu are raspuns.
Nu stiu cat te-am ajutat, sau cat te intereseaza, dar mie mi-a placut intrebarea si am raspuns.
Visul este proiectia subconstientului tau adica a gandurilor tale, a dorintelor, a amintirilor etc. Subconstientul este in stare sa retina, fara voia ta detalii din jur. Probabil acele persoane sunt unele pe cae le-ai vazu odata pe strada, undeva dar nu iti mai amintesti, subconstientul o face sau pur si simplu le proiecteaza, creeaza. Teoria ta cu "mergem in visul cuiva" mi se pare una gresita. Acum fiecare crede ce vrea. Unii sunt de parere ca energia ta nu se pierde, si te duci dupa moarte intr-un alt spatiu, adica incepi o alta viata.
Uite aici o teorie interesanta:
http://www.descopera.ro/......unui-medic
Acum tu poti lua si chestii dogmatice care tin de culte sau religii. Important e sa crezi ceea ce simti.
BooBooRooZaa_3173 întreabă:
andrei38 întreabă: