| IoanaIonuca a întrebat:

Ma simt asa naspa, imi place de un baiat dar lui ii place de prietena mea laughing Noroc ca nu-i place si ei de el, ca altfel era urata situatia laughing Cum sa-l "uit"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt te simti bine, n-ai nici pe dracu' pentru ca viata e atat de faina si in loc sa iti pierzi timpul acum cu ganduri de genul " Of of si un cartof, nu ma place un idiot. " poti sa faci cu totul altceva. Sa investesti in tine, sa faci lucruri care-ti fac placere etc. O sa dai si peste persoana potrivita care sa fie atrasa de tine atat fizic dar si de caracterul si personalitatea ta. Deci sa recapitulam : nu te simti naspa, nu iti pasa de ala deci n-ai ce sa uiti pentru ca nu a existat niciodata in mintea ta laughing

3 răspunsuri:
| 17Ioana a răspuns:

Ai doua solutii:
1 - ii spui ceea ce simti
2 - lasi totul sa mearga de la sine, cu greu dar o sa-l uiti fara sa faci nimic in privinta asta. Nu ai cum sa faci o "magie" si sa dispara ceea ce simti pentru el

| PersonajFictiv a răspuns:

Vreau sa merg in Honolulu,dar nu am bani,o sa ma impac cu ideea ca nu se poate momentan,poate altadata.
Te impaci cu ideea ca momentan nu ii place de tine, s-ar putea sa-i placa peste ceva timp cand o sa se schimbe el, sau tu, s-ar putea sa nu ii placa niciodata big grin
Accepti asta si mergi mai departe, daca lui nu ii place nu ai ce sa faci.

| IoanaIonuca explică (pentru anonim_4396):

Nu ma simt naspa, nu imi pasa de el! laughing