Arsenalul e altfel de drog,, nu e injectabil, nici in nas nu se trage, nici fumat, e un drog ce se instaleaza in inima si ramane acolo pentru tot restul vietii, din moment ce intelegi filosofia acestui club, e imposibil sa nu-l iubesti, am realizat ca iubesc clubul asta ca pe ochii din cap destul de repede!
Asta imi suna a plictiseala, a lipsa de activitate. Un dus rece iti va da pofta de viata. https://i.makeagif.com/media/9-17-2015/TfdTHB.gif
Nu stiu de ce, dar cand ti-am citit intrebarea, ma simteam ca si cum citeam una din intrebarile obisnuite ale lui chiftelutacrocanta.
Credeam ca sunt singura.
Si faptul ca m-am luat eu de el ce legatura are cu orice? Ce incerci sa spui si nu-ti iese? Vad ca si tie iti da sangele pe nas pana sa duci o idee pana la capat. Combinati-va, dupa ce va cumulati inteligentele poate veti fi destul de ageri incat sa puteti fi dresati.
Suna ca ceva ce Bacovia ar scrie. De asemenea fragmentul asta imi aduce aminte de cantecul asta, poate il stii: https://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU
Daca Bacovia ar fi fost semi-analfabet, ar suferi de un retard si ar fi avut 12 ani, poate ca asa ar scrie.
De ce simti nevoia sa iei de la acel complement si pur si simplu sa-l faci praf? Inteleg poate te amuza, insa nimeni altuia nu-i-a rade.
"Nu-i-a" mi la corectat asa TPU, "altuia" este, uite in dex pe google. Si chiar daca nu reprezint toata lumea, in primul rand mi-ai raspuns la postarea mea si doi, nici nu trebuie sa reprezint toata lumea ca sa am bun simt si sa-mi dau seama ce e vulgar si de prost gust.
Nu ai murit, esti viu! De ce sa nu ne bucuram de viata si de toate cate ne ofera ea? Viata nu e complicata, noi suntem cei care o complicam! De ce sa nu fim optimisti? De ce sa nu speram? De ce sa deznadajduim? Esti la varsta adolescentei, este normal sa iti vina asemenea idei. Insa pentru a le depasi ai nevoie de o gandire pozitiva. Poti incepe de acum, gandind ca exista viata dupa moarte, ca ar trebui sa fii fericit ca te-ai nascut, ca totul o sa fie bine. Si daca nu o sa fie bine, mai asteapta. Pana in final totul va fi bine!
Singurul medicament e sa dai una mica, vorba aia ca nu strica. Mereu una mica te scapa de orice grija.
FreddieM întreabă: