Suna ca ceva ce Bacovia ar scrie. De asemenea fragmentul asta imi aduce aminte de cantecul asta, poate il stii: https://www.youtube.com/watch?v=kXYiU_JCYtU
Nu ai murit, esti viu! De ce sa nu ne bucuram de viata si de toate cate ne ofera ea? Viata nu e complicata, noi suntem cei care o complicam! De ce sa nu fim optimisti? De ce sa nu speram? De ce sa deznadajduim? Esti la varsta adolescentei, este normal sa iti vina asemenea idei. Insa pentru a le depasi ai nevoie de o gandire pozitiva. Poti incepe de acum, gandind ca exista viata dupa moarte, ca ar trebui sa fii fericit ca te-ai nascut, ca totul o sa fie bine. Si daca nu o sa fie bine, mai asteapta. Pana in final totul va fi bine!
Arsenalul e altfel de drog,, nu e injectabil, nici in nas nu se trage, nici fumat, e un drog ce se instaleaza in inima si ramane acolo pentru tot restul vietii, din moment ce intelegi filosofia acestui club, e imposibil sa nu-l iubesti, am realizat ca iubesc clubul asta ca pe ochii din cap destul de repede!
Nu stiu de ce, dar cand ti-am citit intrebarea, ma simteam ca si cum citeam una din intrebarile obisnuite ale lui chiftelutacrocanta.
Singurul medicament e sa dai una mica, vorba aia ca nu strica. Mereu una mica te scapa de orice grija.
Daca Bacovia ar fi fost semi-analfabet, ar suferi de un retard si ar fi avut 12 ani, poate ca asa ar scrie.
De ce simti nevoia sa iei de la acel complement si pur si simplu sa-l faci praf? Inteleg poate te amuza, insa nimeni altuia nu-i-a rade.
"Nu-i-a" mi la corectat asa TPU, "altuia" este, uite in dex pe google. Si chiar daca nu reprezint toata lumea, in primul rand mi-ai raspuns la postarea mea si doi, nici nu trebuie sa reprezint toata lumea ca sa am bun simt si sa-mi dau seama ce e vulgar si de prost gust.
Asta imi suna a plictiseala, a lipsa de activitate. Un dus rece iti va da pofta de viata. https://i.makeagif.com/media/9-17-2015/TfdTHB.gif
Nu are legatura cu intrebarea, dar trebuie sa recunosc, si eu simt asa uneori
Si faptul ca m-am luat eu de el ce legatura are cu orice? Ce incerci sa spui si nu-ti iese? Vad ca si tie iti da sangele pe nas pana sa duci o idee pana la capat. Combinati-va, dupa ce va cumulati inteligentele poate veti fi destul de ageri incat sa puteti fi dresati.