| StoicAnalysis a întrebat:

Ma tot gandeam de-a lungul timpului, de ce pe platforma asta, daca cineva te ignora/blocheaza, tu nu mai poti evalua raspunsurile respectivului, chiar daca sunt eronate? Ca asa a ajuns Violetta pe locul 1 in timp. Cine i-a evaluat raspunsul negativ, i-a dat block. Si asa poate face oricine. Nu cred ca optiunea asta e una sanatoasa de urmat... Adica inteleg sa il blochezi incat sa nu ii mai scrii, dar sa ii blochezi si optiunea de a evalua un raspuns, e cu doua taisuri.
Nu mai bine ii lasi optiunea de a evalua raspunsul, si in caz de abuzeaza, moderatorul sa-i de-a avertisment sau ban?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai platforma asta promoveaza mult si prost. De aia sunt premiati irelevantii, ca fac trafic pe aici, mai starnesc cate o cearta, etc.
E clar ca singurele mecanisme care tin in viata site-ul, sunt alea 3 reclame pe care personal nu le vad, ca am adblock.
De altfel, altruismul de la baza site-ului s-a cam pierdut, se doreste doar mentinerea site-ului ca activitate a societatii care il administreaza.
Cat timp se scrie aici si nu sunt boti, site-ul functioneaza, si poate vinde spatii de publicitate. Daca ar muri, la fel ca site-urile de pe vremea lui (hi5, softpedia, roportal si alte forumuri), nu s-ar mai vinde/plati publicitatea, nu ar mai fi bani nici de domeniu, nici de suport tehnic, si ar deveni nefunctional sau chiar sters, in scurt timp.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Multi te blocheaza pentru ca nu sunt de acord cu raspunsul tau, desi este raspunsul potrivit.
Numai ca in acest mod, indirect, isi sustin punctele de vedere gresite, pentru ca ceilalti cu acelasi iq, sa le creada porcariile.
Am fost blocat de multe ori pe aici.
Ce sa-i faci, generatia viitoare!

| StoicAnalysis explică (pentru darrio2007):

Da... Ideea e ca ar trebui sa se discute deschis, fara forma asta de cenzura de care se tot abuzeaza. Adica de exemplu in cazul nostru. Noi doi am mai avut contradictii in trecut, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne dam block la orice inconvenienta. Fiecare isi sustine parerea si ceilalti au dreptul de a evalua in scris sau in calificative, pentru a-ti face o idee, unde te incadrezi cu argumentul. De asta zic ca e cu doua taisuri. Ca pe de o parte, e bine. Ca mai cerne prin sita oamenii care nu se pot integra intr-o societate fara sa insulte si sa-si bata joc. Dar pe de alta parte, se poate abuza de acest sistem. Cum e in cazul unora, cand nu le convine un cuvant si deja te trezesti cu block.

| darrio2007 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Am fost trecut pe lista de ignore de utilizatori care si-au facut cont in ziua respectivă. Unii care aveau conturi mai vechi. Tineretul zglobiu din ziua de azi accepta doar ce le convine.
Dar nu stiu sa faca diferenta, intre corect sau gresit, bine sau rau.
Imi este incert viitorul aceste tari, care deja este asa cum este.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Conteaza si cum isi sustine parerea.
Sunt unii care din "prosti" si "idioti" nu-i scot pe altii, doar ei sunt destepti (au si titluri pompoase laughing ) Si atunci block e optiunea sanatoasa. Altfel nu mai poti intra pe site.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred ca moderarea pe aici e cam moarta de mult, nu pare ca se mai ocupa cineva constanta... asa ca nu prea mai conteaza

| Kufu95 a răspuns (pentru suntserios):

Azi am primit răspuns la contul oficial de pe TPU, că cică deja mi s-a răspuns în legătură cu persoanele pe care le-am raportat, unde? Că eu am găsit răspuns doar când am raportat-o pe Violeta, în rest ce s-a întâmplat cu celelalte raportări? Li s-au făcut hocus pocus și au dispărut?

| relian a răspuns:

Dar eu nu inteleg de ce trebuie cineva sa faca evaluari, mi se pare o timpenie. Eu am vazut raspunsuri bune, sau care au fost date castigatoare, intr-adevar erau bune, iar unia sau trezit sa evalueze negativ, nefolositor etc.

Chestia asta cu evaluarea este o chestie care ar trebui scoasa de tot. Cine este in masura sa faca evaluari? Esti tu sigur pe ceva anume, doar daca stii sigur ca acel raspuns este cel corect, atunci poti sa spui da un raspuns bun. Daca tu crezi ca un raspuns este gresit si dai nefolositor, si totusi raspunsul este corect cum ti se pare?

Eu as opta pentru eliminarea evaluarilor, si pentru neamestecul adminului, sa vina sa te suspende, in timp ce tu sau oricare are posibilitatea sa blocheze alti utilizatori daca vorbesc urat, daca nu le place de ei.

Dar pana la urma ce conteaza daca cineva face evaluari, daca stiu si eu ceva nu este corect, nu te da nimeni afara, nu iti da nimeni bani sau altceva, nu cistigi nimic, asa ca mergi asa inainte, cine te apreciaza te apreciaza daca stie, vede ca esti un utilizator corect.

Daca tanti violeta da raspuns cum credea ea, sa fie sanatoasa, poate sa-i dea si premiul pentru pace laughing nu ma deranjeaza, nu schimbam noi lumea aici, chiar de am incerca, nu te poti impotrivi majoritatii, care este asa cum este, vezi cum voteaza romanii laughing cum e turcu si pistolul, iti faci griji si nervi pentru nimic.

| Fatamuntilor a răspuns:

Pai blocatul si posibilitatea de a evalua un raspuns vin la pachet.Tocmai de aia.Ca daca ai prins ciuda e ala care a facut pocinogul sa nu faci abuz de vot negativ... zic eu.Dar poti trimite linkul la admini, dar si asa si asa pana iti raspunde ti se lungesc urechile.
Nu ajuta cu nimic vootul tau negativ, nici sanctiune impuse. Exista posibilitatea de crea un nou cont.
Vad ca Violetta isi asuma sanctiunea, probabil va reveni cand se termna.

| LisaJulie a răspuns:

Nu am nimic cu ea dar toate răspunsurile care nu îi plăceau ori raporta ori le nota cu nefolositor! Eu i-am dat ei ignor încă din primele luni deoarece ma tot acuza ca eram alt user! Fie vorba între noi, nu cred ca este in Australia sau ca are copii! Poate ca nu este nici adulta

| Kufu95 a răspuns (pentru LisaJulie):

I-auzi, asta face și darrio, concidență, după ce am recunoscut că eu am fost unul dintre utilizatorii care au raportat-o, la final a început să zică că eu folosesc alt cont și că fac chestii ilegale pe el, nici până în ziua de azi nu mi-a răspuns cum am numele pe presupusul cont, dar de, așa face lumea când nu își asumă ce face și ce zice.

| LisaJulie a răspuns (pentru Kufu95):

Pe mine ma acuza ca sunt Rosalia, o utilizatoare care punea mult intrebari la categoria conversatii

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Femeia cam acuza pe toata ca mai are un cont

| darrio2007 a răspuns (pentru Kufu95):

Ai trecut la atac de persoană?
Iti spun de mult timp sa postezi aici ce mi-ai trimis mie pe privat in legatura cu raportarea ta pentru Violeta.
De ce nu o faci?
Nu vrei sa stie userii de aici?
Esti pervers, tinere!

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Este in Australia, are copii si este adultă.
Daca a raportat raspunsurile, nu inseamna ca erau folositoare.

Tu nu mai ai alt cont?

| LisaJulie a răspuns (pentru darrio2007):

Face greșeli gramaticale cu duiumul! Și eu fac, dar măcar eu nu ma dau deșteaptă

Nu am de ce sa am? Dacă și tu spui ca sunt Rosalia inseamna ca e clar ca te iei după mintea ei!

Nu am spus asta.

Nu cred ca se da desteapta. Poate doar ca are mai multa experienta de viata decat altii de pe aici.

Ce user crezi ca sunt atunci?

Cel care esti.

De unde știi tu sigur! Aici oricine poate sa spună orice! Sa zicem ca este in Australia de 20 de ani cum spune ea, atunci cum de încă mai știe romana și sta un forum de întrebări din România!

Da o ipoteza!

Fetițo, este brăileancă si casatorita tot cu un brailean, plecati in Australia de mai mult de 20 de ani. Nu incerca sa ma tragi de limbă ca nu merge.

Ipoteza la ce? La userul care esti?

Deja dai de gandit.

Da. Chiar sunt curioasa ce user vechi crezi tu ca sunt și de ce crezi ca mi-am mai făcut un cont!

Ea mi-a spus ca a studiat la Sava in București!

Te plictisesti cumva? Nu-ti voi spune ceea ce doresti.

Si care e problema? Tu unde ai facut facultatea, tot in orasul tau?

Am aproape 24 de ani și de site-ul asta știu de prin 2020! Nu pot sa pierd timpul toate ziua cu n conturi! Sa auzim ipoteza!

Kufu cred ca râde acum de conversatia noastra vizavi de Violeta.

In București! Dacă tu crezi ca sunt user vechi care si-a șters contul și a făcut altul, de ce as face asta? Ca m-am plictisit de vechiul cont?

Sa ne oprim aici. Putem fi raportati pentru comentarii departe de subiectul intrebarii.
Weekend plăcut!

| Kufu95 a răspuns (pentru darrio2007):

Arată contul minune pe care eu îl folosesc, până atunci nu mai comenta altceva. Tu nici măcar nu știi ce înseamnă atac la persoană, în continuare aștept ziua aia în care, îmi vei spune pe cont mai stau pe aici.

Nu am spus nimic de nici un cont.
In continuare eviti sa ne prezinti linkul trimis mie pe privat.
Daca ai fi fost cinstit, o făceai.

Iar nu îți asumi, ce spui? Nu înțeleg de ce, trebuie să arăt public? M-ai întrebat, dacă am dovezi, da, ți le-am trimis în privat. Ar fi fost o problemă, să susțin lucrurile pe care le-a făcut, fără ca eu am să ceva care să susțină asta, atunci da, ți-aș fi dat dreptate și acum dacă mă duc pe profilul ei și caut o zi întreagă, ce a făcut, îți spun eu că îți umplu un link de imgur cu dovezi lejer. Dacă mai are și altcineva curiozitatea să vadă, foarte bine îmi lasă mesaj aici și eu trimit link-ul în privat, tot nu ai ce dovedi în continuare. Cât despre răspunsul tău la întrebarea că de ce a fost suspendată de la RĂDUCU, cică "rapotări abuzive", tu chiar nu vezi în continuare că Violetta avea o problemă? Am zis că nu îți mai răspund în legătură cu ea, că tu ești pe mână cu ea, dar chiar nu am putut, să mai mă abțin, când văd oameni ca tine și ca ea, gen că lumea are vreo obligație, să vă suporte ifosele, asumați-vă ce faceți, măi nene. Tu spre deosebire de ea nu ai jignit oamenii, dar ea a făcut-o și nu doar o dată ci de zeci de ori și tu vi și spui că totul a fost un abuz? Treziți-vă la realitate, pe bune. Apropo, că tot zici de atac la persoană, da, atâta vreme cât eu pot dovedi ce spun, nu se pune problema de așa ceva, tu în schimb nu ai ce să dovedești, mai degrabă eu pe tine aș putea să te acuz. Hai ceau, nu vreau să mai vorbesc cu tine despre Violetta, că oricum mă obosesc degeaba.

"Apropo, că tot zici de atac la persoană, da, atâta vreme cât eu pot dovedi ce spun, nu se pune problema de așa ceva".
Cu ce dovedesti?
In continuare nu vrei sa dovedesti, pentru că nu ai cu ce.
Esti pervers, tinere!
Si iti puteai spune părerea in cateva fraze, nu in telenovela asta.

Oricum stii prea multe, doar pentru 4 luni de cand ai acest cont.

| Kufu95 a răspuns:

Însfârșit cineva care aduce problema asta în temă, la Violetta faza cu blocatul era un talent de al ei de neîntrecut, cred că mai mult de jumătate din site a fost blocat, să nu cumva să o supere pe madam sau să îi strice scorul. Cât despre funcție, așa ar trebui ca toată lumea să evalueze răspunsuri sau să dea report, fie că suntem blocați sau nu.

Raport. Report e altă treabă.

Haha, am uitat să râd.

| FreddieM a răspuns (pentru Kufu95):

Am fost blocat de ea încă de la prima opinie. Fără motiv, m-am exprimat educat, probabil nu avea argumente solide sa tina pasul cu mine.
Am raportat-o de doua ori, ultima data atunci când justifica violenta împotriva copiilor de către un profesor.
Cheers

| Kufu95 a răspuns (pentru FreddieM):

Tot așa a zis că acei profesorii sunt niște exemple, iar copii merită ce li se întâmplă? Nici eu nu am jignit-o, mi se pare urât să fac asta. Mie mi-a tot dat nefolositor, eronat la toate pe care i le-am dat și tot mă provoca cu alte răspunsuri, dar tot nu mi-am pierdut răbdarea. M-a blocat și pe mine până la urmă. Nu înțeleg cum nu a văzut că e problemă în a susține violența, nu contează către cine, lucrurile astea nu sunt normale.