| Cresta a întrebat:

Ma uit la ultima intrebare a lui @ angel6lust:
https://www.tpu.ro/......-asemenea/
si ma intreb cati dintre voi mai cititi si altceva in afara de TPU si tiktok?
Azi m-am "ciocnit" cu una care fuma in statia de autobuz. Cu pereti si acoperita. Mai mult, ne arunca fumul in fata. I-am atras atentia ca nu are voie, dar macar sa aiba bunul simt sa arunce fumul in afara.
"Penibil" mi-a raspuns.
-Ce e penibil?
-Nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa fumezi in statie.
-Ba este lege. Si daca nu ar fi, bunul simt...
A comentat urat, foarte urat. Atunci o domna de alaturi a scos telefonul si a cautat. Nu stiu pe cine voia sa sustina. Pe fumatoare sau pe mine. Dar, a descoperit ca ce spuneam eu e adevarat. I-a aratat tipei ce a gasit pe telefon si aia s-a linistit pe loc stingand si tigara.
Cati dintre voi va uitati la stiri? Cati cititi informatii reale, nu ale influencerilor care castiga bani frumosi de pe urma fraierilor ce "inghit" tot?

2 răspunsuri:
| ScheletulUmblător a răspuns:

Este adevărat. Nu ai voie să fumezi în stația de autobuz, dar mulți o fac. Nu ai ce să le faci. Fă-te că nu-i vezi!

| 1onurReal1 a răspuns:

Se mai întâmplă, uni oameni așa sânt, nu ai cum..nai. norocul consider că a fost de data asta de partea ta, putea să devină și agresivă săte lovească. Eu zic înspre binele tău boss, evitați certurile scandale astea îs nasoale rău de tot! Nu ai de unde să ști ce au în mintea lor astfel de oameni agresivi!