Este adevărat. Nu ai voie să fumezi în stația de autobuz, dar mulți o fac. Nu ai ce să le faci. Fă-te că nu-i vezi!
Se mai întâmplă, uni oameni așa sânt, nu ai cum..nai. norocul consider că a fost de data asta de partea ta, putea să devină și agresivă săte lovească. Eu zic înspre binele tău boss, evitați certurile scandale astea îs nasoale rău de tot! Nu ai de unde să ști ce au în mintea lor astfel de oameni agresivi!
Hehe, asa crezi? Pai daca devenea agresiva, primea niste bratari frumoase si cateva zile cazare la politie.
Oare pentru evitarea "scandale" (scandalurilor) nu ar fi mai bine sa respectam TOTI legea? Nu doar acolo unde ne avantajeaza.
Cum sa ma prefac ca nu vad? Fumul imi intra si mie in plamani si ma imbolnavesc.
Asta cu "legea" vine și face "dreptate"! e discutabilă! Dece? Păi crezi căi putem? "Educa" "emancipa" "speria" cu legea! Pe uni care nu țin considerare de absolut nimic!, iar legea pentru ei este maxim ul! O amendă!
Eu știu! Până ar fi venit legea să-și facă datoria, loai bătaie boss! De la acea femeie!
Eu o dată am fost agresat aicia în Germania de un "om" mi-a cerut banii și i-am zis că nu am și sa meargă la muncă, dacă vrea să facă rost de banii, pentru eu ca săi obțin acei banii cinstiți! Muncesc 9ore si jumătatea de oră! Fix! El ma asculta ce i-am zis după mi-a tras o palmă! Iar eu am fugit! Ce era să fac? Să stau să chem poliția? Pâi Până veneau ei, până scoatem eu telefonul din buzunar! Mai pun și problemă? Dacă mil fura sau nu? Sau apucam eu să mai sun? nu-i de glumă! Cu sălbatici ăștia! De aia zic tu ai noroc! mare!
9PM întreabă: