| FreddieM a întrebat:

Mai e careva care nu publicat niciodata vreo poza cu el/ea pe platformele sociale? (Nici macar nu-s prezent pe ele, doar cu vreo două excepții: cel de fața și Quora).
Ori sunt unicul din specia mea.laughing)
Cheers

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Te supra apreciezi - sunt multe/mulți in situația ta!

| FreddieM explică (pentru sierra1):

Asta e părerea ta. Dimpotrivă, cred că pot fi considerat înapoiat, după anumite criterii. Doar că nu-mi place să-mi vadă nimeni moaca în mod public, parca mă simt mai bine și mai protejat oarecum. Și nici nu-s,, obligat", eventual să răspund la toate interpelările care îmi pot fi adresate, nu am așa de mult timp liber de risipit in modul asta, prefer să-l consum in beneficii reale aduse vieții mele, sport, studiu, hobby-uri constructive.
Cheers

,,sunt multe/mulți in situația ta!"
Hai sa vedem care iese in fața.
Cheers

| sierra1 a răspuns (pentru FreddieM):

N-ai ințeles: ele/ei nu se expun, nu au publicat niciodata vreo poza, nu reacționează și tu vrei "sa vedem care iese in fața"!

Mă refeream daca pe TPU e careva din aceeași specie cu mine. Hai sa vedem care iese in fața=daca e cineva în situația mea, e invitat să-și spună părerea.
Cheers

| Solane a răspuns:

Nu esti unic. Nu te impauna.
Nici eu nu am cont pe retele. Am incercat un Facebook. Dar ma hartuiau atat moderatorii cat si unii useri ca fiind cont fals pentru ca nu puneam poze cu mine. Nici nu aveam cu cine discuta. Tot ce gaseam erau pisici sau icoane palpaitoare. Am renuntat si am sters contul. Cum vezi, nici aici nu sunt zilnic.
Mai am prieteni care "nu exista" (cum se spunea) pentru ca nu au conturi pe nicaieri, nici aici. Tin legatura cu familia, prietenii, strict pe telefon. Eu am whatsapp ca ma obliga o ruda. Prietenii mei nici asta nu au.
P.S. De Quora aflu acum de la tine.

| FreddieM explică (pentru Solane):

Bravo, până acum suntem doi. Mai intra careva?
Cheers

| Solane a răspuns (pentru FreddieM):

Haha. Aia de care iti spuneam ca nu au cont nici aici.

Aici suntem total anonimi, nu are legătură cu întrebarea.
Cheers

| Solane a răspuns (pentru FreddieM):

Voiam sa-ti spun ca daca nu au cont aici, nu-ti pot raspunde. Chiar daca ar fi inca 15.

Serios acum, mai clar de atât nu se putea, dai niste replici complet lipsite de sens doar ca sa ai subiect de discutie? Logic că nimeni nu ar putea răspunde daca nu ar exista aici, nu trebuie sa fii filozof că sa pricepi asta.
,, Mă refeream daca pe TPU e careva din aceeași specie cu mine". E clar că întrebarea era adresată utilizatorilor TPU. Utilizator TPU=persoana care are cont aici.
Cheers

Întrebări similare