| Flav a întrebat:

Mai e cineva din vechea garda TPU?

Am mai cautat si urmaresc cu interes raspunsurile Brigaelei si inca vreo 2-3, dar in rest, mi-e greu sa gasesc, pe-un site arhiplin de reclame, persoanele ce le apreciam in trecut.

Sa ridice mana sus! happy

14 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Vechea garda a fost calcata in picioare, Flav.Nimic din ce-a fost odata site-ul asta nu mai este la fel.Degeaba stateam noi cu sabiile la portile TPU laughing Am fost cotropiti si scosi la pensie.
Iti ridica, un fost camarad de lupta, doua degete tocite.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga Flav,mai suntem,dar am devenit invizibili pentru majoritatea noilor utilizatori. Nu mai gasesc nimic interesant,nimic incitant,nici un sfat de dat. Acum toti tancii stiu tot si fac de toate. Nu mai au nevoie de noi,cei mai "mari" ca ei. Atunci,la ce bun sa ma opresc si sa citesc ceea ce nu inteleg, ce nu deslusesc, chiar daca este scris cu litere de tipar? Poate sa ne intalnim pe un alt site, cu toate ca majoritatea sunt "virusate" de tinerii nostri atotstiutori si plini de entuziasm infantil. Ne ramane doar sa ne intalnim live si sa discutam, ca la inceputuri.Cu drag, gbrltdr.

| AndutzaAndu a răspuns:

Eu ma pun? Inca mai intru...foarte rar, dar intru. Si am aproape 4 ani pe aici.

| Adry05 a răspuns:

Depinde de cât de 'veche' vorbeşti. Şi sunt pe site-ul acesta de vreo 2 sau 3 ani, poate chiar mai mult. Eu mă includ? happy

| Rivex12 a răspuns:

Eu!:d

| Rivex12 a răspuns:

Eu! Sunt aici si in 2015, tocmai din 2009laughing

| Leocerba a răspuns:

Chiar din garda a` mai veche, nu, dar uite, de dragul nostagiei acelor timpuri, imi voi pune flitul vechi, prea bun, prea de la tara.( of, of, Flav, ce nu fac eu pentru...vechea garda?)

| AtelierDeReparatUseriTPUdefecti a răspuns (pentru Leocerba):

Vechea garda e ori gravida (adica in asteptare); ori lauza (adica in desteptare) ori senila (adica in aaaa, ce voiam sa zic?!)

| Leocerba a răspuns:

"Sa ridice mana sus! "
Pai, ma mai tii mult cu mana sus?! A trecut si Invierea si eu tot cu mana sus...Voi, astia din vechea garda, hm!

| drogh a răspuns:

Cam tot ce era în trecut s-a dus. Unii s-au lăsat din cauza plictiselii sau a multor întrebări fără noimă, alţii nu mai au timp...Deci...Ce mai contează?

| Iubibilăă a răspuns:

A venit alta generatie de utilizatori legendari.
Pa, pa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iubibilăă):

O fi soare, da' nu-l vedem noi.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într-adevăr, cei mai vechi pe care i-am prins eu își fac apariția foarte rar (dovada gbrltdr de la întrebarea asta).

Nici eu nu prea am mai văzut pe nimeni chiar de pe vremea când abia îmi începusem eu cariera pe aici, darămite de pe vremea voastră... de fapt, ei încă de pe atunci au început să dispară și, dacă mă gândesc mai bine, chiar ai mai pus o întrebare de genul ăsta acum câteva luni unde răspunsese Brigaela.

Mâna jos, că nu e treaba mea și nu mă consider deloc epica site-ului.

| Soricelll a răspuns:

Pacat ca nu mai sunt cei ce erau candva happy cu care puteai vorbi, cu care eu personal, pierdeam nopti si zile, cu certuri, glume, contraziceri, sfaturi, etc. happy Chiar mi-e dor sa mai fie cum a fost candva aici. happy Si chiar imi placea. Datorita TPU-ului, am cunoscut oameni incredibili, oameni buni, oameni pe care sigur te puteai baza oricand la orice ora din zi si din noapte, ca te vor ajuta cu un sfat sau cevahappy