| ioana_6047 a întrebat:

Mai este vriginitatea atat de importanta in ziua de astazi?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Ne-am stricat de tot. Inainte era o virtute. Acuma faptul ca esti virgina, denota prostie, si naivitate. Dar, depinde pe cine vei avea langa tine. Daca va fi cineva, cu bun simt, sigur va aprecia gestul tau. Daca nu, va fi egal cu zero. Pentru cei mai multi barbati, faptul ca cineva a reusit, sa ramana fata mare, nu reprezinta absolut nimica. De acea unii, nici nu merita asa ceva. Ma repet: Depinde peste ce Don Joan nimeresti. Pa

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Totul constă în educație!
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

E importat sa gandesti in ziua de azi.Si mereu a fost.Ca sa stii unde vrei sa ajungi trebuie sa nu uiti niciodata de unde ai plecat.Trebuie sa fii mereu inaintea vietii cu o mutare
E teribil sa-ti doresti promovarea culcandu-te cu sefulstraight faceBleah
E adevarat ca niciodata femeile nu vor fi apreciate la adevarata lor valoare, dar e bine sa se respecte ceva mai mult

April
| April a răspuns:

Pesemne ca e importanta, cata vreme se gasesc fete gata sa si-o vanda si barbati dispusi sa o cumpere! Dupa cate imi amintesc, chiar a existat o asemenea situatie iar targuiala s-a facut chiar pe internet...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu stiu ce importanta mai are! Ca am vazut fete virgine (genital) dar care faceau asiduu sex anal si oral!

Abh
| Abh a răspuns:

Virginitatea trebuie sa fie apanajul propriei tale persoane. Am vazut intrebari de genul" M-a intrebat daca sunt virgina. Sa-i spun?" Dupa parerea mea aceasta este o chestiune intima, ce tine si de suflet si nu e necesar ca tot cartierul sa stie detalii despre sexualitatea ta. Daca este virginitatea importanta? Bineinteles ca este, fiecare este insa liber sa si-o " gestioneze " in stil propriu.

| Ana a răspuns:

Pentru unii este importanta, pe altii chiar nu-i intereseaza

| anOnimăăăă a răspuns:

Importanta nu mai este, cel putin nu ca acum ceva timp. Eu cred ca asta tine de respectul de sine pe care il ai sau nu. Este foarte important sa iti pastrezi puritatea, demnitatea pana la momentul potrivit. Dar acum toti sunt liberi sa faca ce vrei, toti sunt liberi sa greseasca dar obligati sa isi asume consecintele.

| Anileda a răspuns:

Pentru unii da, pentru altii nu!
Din punctul meu de vedere este!
Acum fiecare cu parerile lui!

| I.Love.Football a răspuns:

Este importanta, dar din pacate, in sensul ca mai bine e sa nu fii virgin/a.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru unii da pentru unii nu, cite bordeie atitea obiceie

| filipgaby99 a răspuns:

Pentru mine e foarte importanta

Întrebări similare