| sweety_9492 a întrebat:

Mai oameni buni deci se vede ca a inceput scoala.au inceput deja sa trimita care mai de care problemele de la matematica, compuneri si altele pe care se vede ca nu au chef de rezolvat si dau fundita pe TPU...hmmm destepti copii din ziua de azi happy

4 răspunsuri:
| mistikk a răspuns:

Da stiu dar trebuie sa ii ajutam pe toti daca noi stim ce ne costa sa impartim si cu altii? doar suntem oameni big grinkiss

| LadyZuza a răspuns:

Nah mie nu mi se par desteptii, am vazut pe net ca multi nu sunt in stare sa faca o compunere sau un calcul matematic, multi nu stiu sa scrie corect d. p. d. v. gramatical si multi scriu dupa cum vorbesc gen : nu mea = nu mi-a; ieste = este; si multe altele, sunt foarte indignata, poate multi o sa ma considere proasta dar hai sa fim seriosi, imbunatatesti vocabularul scriind, astia nu-s in stare sa faca nimic! multi ii ajuta, damn cand eram la scoala nu aveam internet dar nici ideea de-am face temele through internet nu avea loc in capul meu! nu ca as fi fost tocilara sau ceva de genul dar macar unde nu stiam lucram cu colegii, astia fac temele pe net! unde-s parintii? plus is copii mici au nevoie sa faca temele cu parintii nu prin intermediul internetului! puteti sa ma judecati ma doare-n cot dar zau asa! parca vad cum e : vin de la scoala astia mici, deschid internetul si pun intrebari pe TPU la 12 si la 8 seara au raspuns, fac tema si dorm! copii de pluta! ma bucur ca ai pus subiectul la discutie!

| sweety_9492 explică:

Ii obliga parintii sa ce? sa crie pe TPU? hai ca astea sunt problemele de la scolala iar lor le e lene sa le rezolve. e mai usor sa di o fundita nu decat sa iti faci temele?!

| Marv1250 a răspuns:

Asta pentru. ca ii obliga parintii big grin nu de alta [parerea mea]