Te inteleg bro...si eu sufar de aceeasi problema
intr-o zi cred ca ma va omori careva cu gadilatul
Se spune despre cei care "se gadila" ca sunt "iubareti"!
eu nu ma gadil, nici macar un pic... dar imi place sa iubesc...asa ca nu cred ca afirmatia e adevarata!
Eu nu suport gadilatul, e un cosmar sa ma gadile cineva, m-apuca toti dracii, rad aiurea fara oprire, ma doare si stomacu' de la atata ras isteric.Oribiiiiil.Parintii imi prinsesera slabiciune cand eram mica, si ca pedeapsa ma gadilau-ceea ce era de-a dreptul groaznic pentru mine, fiinta atat de fragila si ticklish .
Sunt o sensibila...deci ma gadil foarte rau! Verisoara mea ma chinuia mereu! Radeam pana ramaneam fara aer! Dar i-am lasat niste semnee...eu am unghiile mari si le infigeam unde nimeream
)
Te gadili, huh? gadilat se numeste pana la 14 ani. apoi...
dc minti mah...cu mine nu te-ai gadilat! ))
Eu ma gadil foarte tare. si prietenul meu ma tachineaza cu chestia asta si ma gadila tot timpul...ca stie ca lucrul asta ma face sa nu ma pot opri din ras. cateodata e chiar enervant
Eu ma gadil doar in talpa, deci rar ma poate gadila cineva:d...insa e chin cand trebuie sa-mi fac pedichiura, doar sa-mi ating degetele si incep sa ma gadil:d...
Doamne, tu esti de rasu' plansu'! Cand te scufunzi in cada cu melancolie, cand te strici de ras...Toti am avut experiente similare in copilarie, cu crize nebune de ras... unora li se mai intampla si adulti... ce-mi amintesc e ca bunicul ma prindea de marginea camasii de noapte, si asa prea lunga pentru mine, la 4-5 ani, si nu imi lasa libertatea de miscare necesara, fapt care ma irita. Cred ca de aceea acum sunt atat de dornica sa fiu independenta, iar cu gadilatul... e poveste de vreo 30 de ani!
Si eu ma gadil de mor pe peste tot.Cea mai buna prietena a mea de la scoala se gadila dar poti s-o gadili oriunde ca ea zice in gandul ei,, Nu ma gadil'' si nu se mai gadila. La mine nu merge decat la picioare( acolo ma gadil si mai putin). Si a venit o data la mine acasa si am gadilato la picioare iar acolo chiar rade si acolo nu mai functioneaza micul ei secret. Dar exact unde ma gadil de mor de ras( la subrat) acolo ea o gadili cat vrei ca ea un sunet nu scoate. DOAMNE nu stiu cum reuseste. Auzi Anonim care intreaba? Tu unde te gadili cel mai tare?
Cel mai amplu raspuns il gasesti aici
http://www.eu-descopar.ro/curiozitati/de-ce-radem-cand-ne-gadilam/
DincaElenaMaria întreabă: