anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai voi va gidilati? Eu ma gidil de mor si cind eram mic, ai mei ma mai luau la gidilat si rideam de nu mai puteam sa respir. Ma tavaleam pe jos de ris si nu ma puteam opri si aia, ticalosii, ma tot gidilau si nu stiam frate cum sa scap, ca eu chiar nu mai puteam respira de ris rolling on the floor

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Te inteleg bro...si eu sufar de aceeasi problema laughing
intr-o zi cred ca ma va omori careva cu gadilatul laughing

27 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Se spune despre cei care "se gadila" ca sunt "iubareti"!
eu nu ma gadil, nici macar un pic... dar imi place sa iubesc...asa ca nu cred ca afirmatia e adevarata!

kratos
| kratos a răspuns:

Normal ca ne gadilam suntem si noi oameni rolling on the floor. Fiecare are punctul slab la gadilathee hee

| Cryssy a răspuns:

Da...Si eu ma gadil, si iubitul meu stie asta si ii place sa ma gadile rolling on the floor

Janina
| Janina a răspuns:

Eu ma gadil foarte tare...sunt disperata, rad pana imi dau lacrimile...

Janina
| Janina a răspuns:

Bro, ai vayut tu draq mort?

lasa ca nu se poate!

| Emeraude a răspuns:

Eu nu suport gadilatul, e un cosmar sa ma gadile cineva, m-apuca toti dracii, rad aiurea fara oprire, ma doare si stomacu' de la atata ras isteric.Oribiiiiil.Parintii imi prinsesera slabiciune cand eram mica, si ca pedeapsa ma gadilau-ceea ce era de-a dreptul groaznic pentru mine, fiinta atat de fragila si ticklish rolling on the floor.

| JustMeFlory a răspuns:

Sunt o sensibila...deci ma gadil foarte rau! Verisoara mea ma chinuia mereu! Radeam pana ramaneam fara aer! Dar i-am lasat niste semneedevil...eu am unghiile mari si le infigeam unde nimereamlaughing)

| CrucifiedCountess a răspuns:

Te gadili, huh? gadilat se numeste pana la 14 ani. apoi...
dc minti mah...cu mine nu te-ai gadilat! laughing))

| dyddyyyx18 a răspuns:

Eu nu prea ma gandil

| eek a răspuns:

Eu ma gadil foarte tare. si prietenul meu ma tachineaza cu chestia astalaughing si ma gadila tot timpul...ca stie ca lucrul asta ma face sa nu ma pot opri din ras. cateodata e chiar enervant

| kUuKii a răspuns:

Eu ma gadil fooooooarte tare mor de ras daca ma gadila cineva laughing)laughing

| ake007 a răspuns:

Eu ma gadil doar in talpa, deci rar ma poate gadila cineva:d...insa e chin cand trebuie sa-mi fac pedichiura, doar sa-mi ating degetele si incep sa ma gadil:d...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor....eu ma gadil fff greu..in schimb..prietenul meu...doar daca pun mana pe el..incepe si radebig grin...cand ma "supara"..il gadil rau de tot sau il ciupesc...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu ma gadil dar daca vrei sa ma superi poti sa ma saruti pe ureche...brrr...mi se face pielea gainii.Ai mei ma muscau cand eram micuta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Secretel eu nu rid pina la lacrimi, eu nu mai pot respira de atita ris, ma apuca groaza cind ma gindesc ca pot sa krap dracu sufocat de atita ris rolling on the floor
Ei cum ar fi sa spuna astia de la Pork TV ca unu BRO a murit de ris rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Secretel, pai nu, dar nici nu vreau sa vad laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne, tu esti de rasu' plansu'! Cand te scufunzi in cada cu melancolie, cand te strici de ras...Toti am avut experiente similare in copilarie, cu crize nebune de ras... unora li se mai intampla si adulti... ce-mi amintesc e ca bunicul ma prindea de marginea camasii de noapte, si asa prea lunga pentru mine, la 4-5 ani, si nu imi lasa libertatea de miscare necesara, fapt care ma irita. Cred ca de aceea acum sunt atat de dornica sa fiu independenta, iar cu gadilatul... e poveste de vreo 30 de ani!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Monika nu te contrazic, de la o vreme cam asa patesc, cred ca m-am scrintit... daca mai era ceva de scrintit la mine, ca intreg sigur nu am fost niciodata rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu ma gadil foarte tare.si atunci cand ma gadila cineva, dau si din maini si din picioare... daca il prind,''norocul'' lui. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Doamne, eu mă gâdil peste tot.
Numai dacă te faci spre mine, mă bufneşte râsul şi în hohote.
Vai de mine...
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu cum este, prietena mea ma gadila tot timpul si nu mai pot sa respir.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu cum e eu ma gadil pe spate si rar ma poate gadila cineva dar cand ma gadila mor de ras

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Amuzat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oooo da si eu ma gadil cel mai tare pe spate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiti trebuie doar sa va concentrati ca sa nu va gailati!

| CoOlGirlz a răspuns:

Si eu ma gadil de mor pe peste tot.Cea mai buna prietena a mea de la scoala se gadila dar poti s-o gadili oriunde ca ea zice in gandul ei,, Nu ma gadil'' si nu se mai gadila. La mine nu merge decat la picioare( acolo ma gadil si mai putin). Si a venit o data la mine acasa si am gadilato la picioare iar acolo chiar rade si acolo nu mai functioneaza micul ei secret. Dar exact unde ma gadil de mor de ras( la subrat) acolo ea o gadili cat vrei ca ea un sunet nu scoate. DOAMNE nu stiu cum reuseste. Auzi Anonim care intreaba? Tu unde te gadili cel mai tare?