Pai poti sa iy spui pur si simplu:"ma scuzati, dar as vrea sa imi explicati mai pe larg, sa pot intelege mai exact ce vreti sa imi spuneti"
Spune-i ca nu ai inteles ce a vrut sa spuna. stiu ca un medic bun mai vorbeste si pe limba tuturor, se mai intampla sa nu ai habar de ceea ce spune, dar in fine, ce mai pot sa spun
Il rogi sa iti explice pe intelesul tau.Sunt banii tai si sanatatea ta si daca pleci de acolo fara sa intelegi ce ti se spune e un lucru destul de grav.Chiar daca nu ii pica bine il intrebi pana intelegi.Medicul trebuie sa se adapteze la pacient, nu invers. Termenii medicali sunt intelesi de cei care lucreaza in domeniu nu de toata lumea, asa ca nu are de ce sa iti fie rusine.Multa bafta Rux!
"imi puteti spune in termeni mai simpli ce problema am? as vrea sa cunosc cat mai multe detalii."
Eu ii ziceam verde in fata: Am eu fata de compediu medical? Traduceti-mi si mie pe romaneste ca nu-s studenta la medicina
Sau il lasi sa vorbeasca o ora in termenii lui specifici si te uiti in ochii lui pierduta si dupa ce termina de explicat ii spui cu un zambet larg: Adica?
anonim_4396 întreabă: